10 fantastiske antialdringsoljer for sunnere og yngre hud

1

Med tiden blir vi gamle og vi mister glansen i huden vår. Talgkjertelen er den oljeproduserende kjertelen. Produksjonen av olje i huden bremser med økende alder. Alle ønsker vi å se unge ut. Huden vår mister sin glans når oljeproduksjonsprosessen reduseres. Vi trenger å forynge huden ved hjelp av anti-aging oljer. Mangel på olje i huden vil gjøre huden tørr. Dette fører til forskjellige hudproblemer, inkludert rynker, akne, mørke flekker og hudsakk og fine linjer. Anti-aging oljer er naturlige og kan dermed forhindre alle disse hudproblemene og gjøre huden myk og smidig. Disse oljene er tilgjengelige i økologiske butikker. Tilbered dem hjemme enten ved kaldpressemetoden eller ved varmpressemetoden. Selv om varmpressingsprosessen er rask, er den ikke like trygg som kaldpressing.

Vi tar deg med til en verden av fantastiske antialdringsoljer. Disse er tilgjengelige på markeder.

1. Ingefærrøtter

Ingefær har 40 antioksidantforbindelser i det som forhindrer aldring. Det fjerner giftstoffer fra huden og aktiverer sirkulasjonen. Ingefær støtter huden til å absorbere flere næringsstoffer. Antioksidantene som finnes i ingefær beskytter hudskader fra frie radikaler. Påfør ingefærolje på huden for å gjøre huden fast og forhindre at den faller. Ingefærolje bremser aldringsprosessen.

2. Castorfrø

Regelmessig bruk Ricinusolje holder deg fri for rynker. Men for lukten er denne oljen ekstremt gunstig for huden. Tropisk påføring av ricinusolje er ideell for å hjelpe til med å bryte ned arrvev. Husk å kjøpe olje som er heksanfri, kaldpresset og essensiell er å være organisk. Denne rene oljen er utrolig rik på Omega 9 og tre fettsyrer, vitamin E, proteiner og mineraler. Den har antioksidanter, antibakterielle og soppdrepende egenskaper.

3. Neem Seed

Neem olje består av vitamin E og flerumettede fettsyrer. Neem olje når den påføres huden forynger huden eksternt og gjør huden glatt og fleksibel. For bedre resultater, bland en porsjon neemolje til 1/3 del varm kokos og masser huden din i sirkulære bevegelser. La det virke magisk på huden i 10 minutter. Gjør dette religiøst hver kveld før du legger deg.

4. Basilikumblader

Basilikumblader består av essensielle oljer. Disse essensielle oljene når de ekstraheres, er kraftige for å behandle ulike hudproblemer. Dermed holder huden ung og sunn. De beste fordelene med basilikumblader for huden er dens kraftige antialdringsegenskap. Oljen hjelper til med å reversere skaden forårsaket av frie radikaler. Å bruke denne oljen regelmessig bidrar til å opprettholde ungdommelig og fleksibel hud som automatisk avgir en naturlig glød.

5. Kokos

Ja, vi har ikke glemt kokosnøttolje. Den super saftige kokosoljen inneholder vitamin E, den kraftige antioksidanten for hudheling. Middels kjede triglyserid laurinsyre i kokosnøttolje gjør den til den beste oljen. Derfor anses det å være de sunneste oljene for huden. Kokosolje fjerner kviser selv i den mest modne huden; det reduserer tegn på aldring. Strekkmerker forsvinner ved å påføre kokosolje. Kokosolje styrker overhuden.

6. Sennep

Sennepsolje er en utmerket kilde til en glødende hud. Det reduserer pigmentering. Rynker og akne forsvinner ved å påføre sennepsolje på huden din. Sennepsolje er en hudtoner. Det holder huden hydrert og beskytter huden mot aldring.

7. Granateplefrø

Antioksidantene i granateplefrøolje hjelper til med å bekjempe og fikse skaden fra frie radikaler. Denne oljen styrker overhuden og reparerer dermis. Det øker produksjonen av kollagen som forbedrer hudens fleksibilitet og fjerner dermed rynker.

8. Argan

Arganolje er bare tilgjengelig i Marokko. Dette treet vokser bare i Marokko. Dette sjelden tilgjengelige treet gir den beste hudtonen. Denne oljen er lett tilgjengelig i de fleste butikkene på grunn av den fantastiske antialdringsegenskapen. Det reduserer mørke flekker, fine linjer, rynker og slapp hud.

9. Oliven

Olivenolje består av enumettede fettsyrer. Dette forhindrer for tidlig aldring av huden forårsaket på grunn av langvarig eksponering for sol eller UV-stråler. De reduserer oksidativt stress og insulinresistens og stopper dermed betennelser og forsinker aldringsprosessen.

10. Mandel

Mandelolje kan effektivt senke aldringsprosessen. Det gjør huden vår rynker fri. Mandelolje består av både vitamin E og vitamin K. Det toner huden og gjør huden myk og elastisk. Beskytt huden mot UV -stråler, inkludert skadelig UVA og UVB som forårsaker kreft. Det beste er at påføring av mandelolje helt kan komme vekk fra de skremmende mørke ringene under øynene dine.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta