Компютърната шевна машина Janome 7330 Magnolia – за професионални резултати всеки път

К

Включваща същата прецизност и технология Janome, които влизат във всички техни машини, Magnolia 7330 е най-модерната машина в линията Magnolia. Janome Magnolia 7330 ви помага да реализирате потенциала си на страхотна цена. Това е компютъризирана тежка шевна машина, която съчетава много удобни за канализацията функции в една прекрасна машина. Той е идеален за създаване на всякакъв вид декор на дома или шивашки проект и ви позволява да добавите свой личен щрих към вашия дом и гардероб.

Magnolia 7330 има 30 добре обмислени декоративни шева и много чудесни автоматични функции. В шевовете са включени 6 бутониери с една стъпка, които ви позволяват да шиете бутониера, който е с правилния размер за какъвто и да е размер, който искате да използвате. Той разполага с по-голям лесен за четене LED екран, който ви позволява да видите точната дължина и ширина на вашите шевове, а също така показва числено вашия избор. Ако искате или трябва да регулирате дължината или ширината на шевовете си с прецизност, Janome Magnolia 7330 ви позволява плюс или минус с натискането на един бутон.

Превъзходното хранене е гарантирано с усъвършенстваната система за подаване на кутии за зъби на Janomes 7, независимо от теглото на използваната тъкан. Ако резбата на иглата е проклятието на вашето съществуване, тогава ще ви хареса автоматичната игла за нишки. Всъщност това устройство дава съвсем ново значение на думата просто. Всичко, което правите, е да поставите конеца си в куката и да дръпнете назад, voilà иглата ви е с резба!

Страхът от изчерпване на нишката, средата на работа, вече я няма. Капакът на калерчето се вижда, така че знаете колко конец ви е останал и за цялостно безгрижно шиене той е „устойчив на задръстване“, така че няма значение дали шиете точно от ръба на плата. Janome Magnolia 7330 се предлага със система за подаване на капки, която прави всякакъв вид шиене, от старомодно затъмняване до свободно капитониране, абсолютен бриз. Функцията за свободна ръка ви позволява да правите маншети за ръкави или панталони с лекота. Всички знаят, че прецизното напрежение прави шева приятно, ще ви хареса Precision Tension Dial – Set it and Forget it – вашето напрежение остава точно там, където сте го задали.

Проектирани с оглед на вас, всички основни бутони за управление са разположени в центъра на машината, Игла нагоре / надолу, Образец Стоп, Реверс и Старт / Стоп за шиене без използване на крачния педал и ако искате да спрете шиенето и да навиете към вашата калерца, просто натиснете навиващото устройство на калерчето надясно и функцията за автоматично отключване автоматично спира иглата и навива на калерчето.

Вашата покупка на Janome Magnolia 7330 включва също, крак за автоматично отваряне на бутон в една стъпка, крак с цип, крак от сатенен бод, отвертка, бобини, игли, шев, допълнителен щифт за шпула, капачки за шпула и филц.

Без значение на какво ниво шиете, компютърната шевна машина Janome 7330 Magnolia с 30 вградени шева ще върне радостта от шиенето и ще ви даде професионални резултати всеки път.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta