Adressering av leddgiktssymptomer: 4 tilnærminger!

A

Leddgikt, i sine mange former og med sine spesifikke symptomer osv., Er utbredt og en av de hyppigste tilstandene vi er vitne til! Det kommer i en rekke former, og oppførsel og alvorlighetsgrader, etc! I tillegg observerer vi flere tilnærminger og tankesett når det gjelder hvordan vi behandler, adresserer og vurderer, forfølger, for å håndtere symptomene og minimere, på lengre sikt, potensielle konsekvenser! Noen stoler utelukkende på å bruke reseptbelagte legemidler, mens andre legger vekt på og prioriterer alternative midler. Selv om vi ofte er vitne til, invasive, kirurgiske behandlinger, mange andre, synes å prøve å unngå/ viker unna, fra disse, og rådfør deg med alternative utøvere, inkludert massasjeterapeuter, akupunktører, naturopater, etc. Med dette i tankene vil denne artikkelen forsøke å, kort, vurdere, undersøke, gjennomgå og diskutere disse 4 tilnærmingene, inkludert potensielle fordeler og potensielle konsekvenser/ risiko forbundet med hver.

1. Medisin på resept: Det finnes en rekke reseptbelagte medisiner som brukes i et forsøk på å kontrollere og behandle leddgikt. Mange av disse er antiinflammatoriske, som inkluderer steroider og ikke -steroide kategorier, mens andre er smertestillende (smertestillende) og kanskje narkotika og/ eller immunsuppressive legemidler. Selv om mange er effektive for noen former for leddgikt (i utgangspunktet to kategorier – revmatoid og slitasjegikt), er det selvsagt ofte bivirkninger som er involvert. Noen av disse er mindre, mens andre, for noen, mye mer betydningsfulle!

2. Alternative midler: Det finnes en rekke alternative midler som mange bruker for å behandle virkningene av leddgikt. De fleste av oss er kjent med, Glukosamin, kondroitin, MSM, etc, og andre, såkalte, naturlige medisiner og/ eller behandlinger! Folk opplever en rekke suksessnivåer ved å bruke disse!

3. Kirurgisk/ invasiv: Når symptomene forverres, er det noen ganger nødvendig å ty til visse operasjoner og/ eller behandlinger. Disse inkluderer: kneutskiftninger; skulderoperasjoner/ erstatninger; hofteoperasjon; og/ eller, andre leddskift, etc. Det er åpenbart at det alltid er en viss risiko forbundet med hver operasjon, pluss vanligvis behovet for betydelig fysioterapi, etterpå, i tillegg til at ikke alle erstatninger , er vellykket, etc.

4. Alternative behandlinger: Fysioterapi og aktiviteter (gå på treningsstudio, gå, osv.), Hydroterapi, tøyninger, massasje og akupunktur, forsøker ofte å prøve å lindre noen av symptomene osv. På leddgikt. Andre har oppdaget at fysisk trening, vekttap, varmepute, ispakker/ kald kompress osv. Er nyttig. Det er liten risiko ved å bruke disse, spesielt på et tidligere stadium, for å prøve å senke farten, eventuelle fremskritt, i plager, etc.

Hvis du opplever noen av symptomene, smerter og smerter knyttet til leddgikt, kjenner du sannsynligvis at dette er en ubehagelig, progressiv sykdom. Vil du fortsette, med sunn fornuft, og fokusere på den beste tilnærmingen, for deg?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta