Anti-aldring fuktighetskrem for et levende utseende

A

Din daglige hudpleierutine bør inneholde to viktige trinn. Når du gjør disse to trinnene, renser du først huden din og følger det med å fukte den. Hvis du er den typen person som tror på å holde ting enkelt, bør du fortsatt holde deg til disse to trinnene.

Hvis du vil ha et ungt, friskt og levende utseende på huden din, vil en anti-aldringskrem gi deg det bildet du ønsker. Like viktig er forebygging av rynker i huden din og en forbedring av celleomsetningen, noe som også gjøres av antialdrende fuktighetskremer.

Nøkkelrollene til en fuktighetskrem

• For en sunn glød kan en fuktighetskrem gi huden din et hydrert og oppfrisket utseende. Å bruke en fuktighetskrem bidrar til at huden din ser feilfri ut etter at du har lagt på sminken.

• Fuktighetskremer forhindrer at hudens kollagen brytes ned og utvikler fine linjer og rynker.

• Du bør prøve å holde huden balansert mellom tørrhet og fethet for å håndtere akne-flair-ups. En lett fuktighetskrem påført etter å ha renset huden med et produkt, kan forhindre avskalling eller rødhet.

Etter et terapeutisk produkts anti-aldringsprogram, kan du føle deg fullstendig hydrert. Det siste trinnet i påføringen av fuktighetskrem er imidlertid ikke en god idé å hoppe over. Det er en god grunn til at fuktighetskremen er den siste. Alle de fantastiske hudfordelene til de terapeutiske produktene du har påført må forsegles for at de skal vare. En antialdrende fuktighetskrem vil forsegle fordelene inn i huden din og gi huden din fuktighetseffekter som varer lenge.

Siden våre merkehudfuktighetskremer ikke inneholder SPF, bør det siste trinnet være påføring av en solkrem. Solkremer og antialdringskremer bør påføres hver for seg.

Den beste tilnærmingen er å bruke solkremen etter fuktighetskremen. Dette er fordi solkremen da kan gi det beskyttelseslaget huden din trenger. Minst en SPF på 30 solkrem bør brukes.

Anti-Aging Plus fuktighetskremer

Konsistensen til Moisturizer Plus er tykkere. Denne tykkere konsistensen er bedre for behandling av veldig tørr hud. “Pluss” i navnet refererer til at det er lastet med peptider. Tri-Peptide Complex i formelen til denne fuktighetskremen styrker hudens kollagen. Mange plastikkirurger bruker denne fuktighetskremen på pasienter etter laserterapi eller kirurgi fordi den er svært effektiv når det gjelder å dyrke kollagen og helbrede.

Hovedingredienser

• Acetyl Hexapeptide-8 (peptidforbindelse): Reduserer forekomsten av rynker.

• Palmitoyl Hexapeptide-12 (peptid): Fungerer som en antioksidant; gjenoppretter hudens evner: hjelper huden din til å se yngre ut.

• Palmitoyl Tripeptide-5 (anti-aldringsingrediens): øker produksjonen av kollagen og er i stand til å kommunisere med hudcellene.

Fuktighetskrem for grønn te

Den grønne teen ansikts anti-aldrende fuktighetskrem er det bestselgende produktet i vår merkevarelinje. Dette produktet kan brukes på alle typer hud og er veldig populært blant både unge og gamle.

Den grønne teen laget av Camellia Sinensis-blader er hovedingrediensen. I likhet med vitamin C er det en svært effektiv og potent antioksidant. I tillegg til å ha anti-inflammatoriske og anti-aldringsegenskaper, gir grønn te også huden din riktig fuktighet og forbedrer dermed hudens hudfarge.

I tillegg er det også et populært valg for mange som er utsatt for akne på grunn av dens antibakterielle egenskaper. Fuktighetskremen for grønn te i dette produktet er i stand til å absorberes raskt og lett. Den har også en tekstur som ikke er klissete.

Når du ønsker å fukte huden din, er Green Tea Moisturizer et flott sted å starte.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta