Anti-aldring hudpleie Fordeler med ansiktstoner

A

Viktigheten av ansiktstoner i et hudpleieregime mot aldring:

Å bruke en ansiktstoner er en nødvendig del av ens daglige anti-aldringshudpleierutine, det viktige trinnet mellom rensing og fuktighetsgivende.

Den vanligste metoden for å påføre en toner er å duppe litt på en bomullsdott og påføre den på ansikt og hals etter rens. Noen produkter kommer i en rekke sprøytesprayer og forhåndsvåte puter.

Ansiktshudpleie -Formål med en toner

Hensikten med å bruke en toner er først å fjerne eventuelle renserester, smuss, overflødig olje, sminke, døde hudceller og eventuelt rusk som rensemidlet ikke tok bort.

Toner gjenoppretter også hudens PH-balanse og hjelper til med å forberede huden din til å akseptere fuktighetskremer og andre serum- eller anti-age behandlinger.

Hudpleie i ansiktet – fordelene med ansiktstoner

I tillegg vil mange ansiktstonere stramme opp porene dine samtidig som de bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

En kvalitetstoner vil også fjerne tilstopping av porene, forbedre den generelle hudtonen, øke sirkulasjonen og hydrere huden din og fremme en sunn glødende hud.

Tonertips

  • Veldig gunstig for fet hud og akne -kontrollerer oljen og fjerner uønsket glans.
  • Se etter tonere som er alkoholfrie, siden alkohol er ultratørkende og tøft for huden.
  • Tonere kommer i mange blandinger – Noen inkluderer nyttige essensielle oljer og urteekstrakter.

Noen sverger til tonere, men mange hudpleieeksperter gjør det ikke. Valget er ditt – Hvis du liker hvordan huden din føles og ser ut – bruk den og nyt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta