Antialdrende hudpleie – Kan brunalger virkelig få deg til å se yngre ut?

A

I årevis har bekjempelse av de synlige aldringstegnene betydd bruk av antialdrende hudpleie som inneholder aktive ingredienser som alfa-hydroksy-syrer, beta-hydroksy-syrer og retinoider. Disse aktive stoffene virker først og fremst på rynker ved å eliminere døde hudceller og akselerere cellefornyelsesprosessen med varierende grad av suksess. Nå har imidlertid en ny og banebrytende oppdagelse dukket opp i form av en brunalge.

Et av de kliniske aldringstegnene er blant annet fremkomsten av fine linjer og dype rynker. Et annet tegn på aldringsprosessen er endringen som finner sted i hudens struktur og hudtekstur som blir mer merkbar ettersom du blir eldre fordi mikrokonturene til hudcellene dine er mindre regelmessige.

Forskere involvert i hudpleie mot aldring har lett etter nye og nyttige materialer som kan redusere forekomsten av fine linjer og rynker, og hjelpe til med deres langsiktige behandling, eller begge deler. Det er også behov for å finne trygge, naturlige og fornybare materialer for å gi disse fordelene.

De fant at ekstrakter fra marine planter viste seg å være ekstremt nyttige i antialdringshudpleie ved å gi forbedring av fastheten og elastisiteten til huden din eller myke opp linjer og rynker, spesielt i ansiktet og på hendene.

Ekstrakter fra marine planter viser også retinol-lignende egenskaper, antioksidantegenskaper, spenningsegenskaper, cellefornyelsesfremmende egenskaper og fuktighetsgivende egenskaper.

Spesielt Padina Pavonica – en vifteformet brunalge, håndplukkes daglig av dykkere fra det tempererte vannet på Malta og er en klinisk bevist kollagenforsterkende tang.

Det rensede ekstraktet av denne intelligente algen hjelper ikke bare hudens metabolisme, men det stimulerer syntesen av glykosaminoglukanmolekyler (GAGs) på cellenivå. Disse hydrofile (vanntiltrekkende) molekylene er ansvarlige for fuktighetsgivende, og dermed for fastheten og elastisiteten til huden din.

Hudcellene dine produserer GAGs hver dag; Imidlertid bremser aldring og reduserer cellulær regenerering, og fremskynder dermed aldringsprosessen.

En ledende fransk lege undersøkte fordelene med Padina Pavonica i 10 år, og deretter tok det ytterligere 3 år å utvikle seg som hudpleie mot aldring.

Oppdagelsen av Padina Pavonica har forandret ansiktet til hudpleie for alltid. Uavhengige kliniske studier viste at det hjelper til med å redusere rynker med opptil 19 % på bare 15 dager.

Dynamiske hudpleieprodukter mot aldring som er utviklet med den nyeste vitenskapelige forskningen og inkluderer den unike og banebrytende naturlige ingrediensen Padina Pavonica, vil øke hudens elastisitet, smidighet, fasthet og fuktighetsnivå, samtidig som den gir ekstra støtte.

For ikke å forveksle med antialdrende hudpleie som inneholder kollagen. Kollagenmolekylene er for store til å trenge gjennom hudens tøffe ytre lag, og enhver ekstern påføring vil være en meningsløs sløsing med penger.

For å oppsummere: Den brune vifteformede marinealgen, Padina Pavonica, er et klinisk bevist kollagenforsterkende tangekstrakt, noe som betyr at det vil aktivere produksjonen av nytt kollagen i hudcellene dine og antialdrende hudpleieprodukter som inneholder denne algen vil øke kroppens egne kollagennivåer naturlig slik at du kan få yngre, fastere hud.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta