Antialdrende hudpleieprodukter – Bruk elastin for å fjerne ansiktsrynker!

A

Når huden din begynner å eldes, har du begynt å legge merke til subtile endringer i tone, tekstur og struktur? Fra å ha god hud som yngre, ser du nå at ansiktet ditt begynner å se blekt og lyst ut med utvikling av ansiktsrynker? Virker det som om flere ansiktsrynker har dukket opp fra ingensteds? Har huden under øynene dine blitt innsunket og hul?

Jeg vet at du er en person som bare er interessert i de beste antialdringshudpleieproduktene. Så du har sikkert lagt merke til eksplosjonen i disse produktene de siste 10 – 15 årene. Og for personer som ønsker å opprettholde en ungdommelig hud, er det viktigere enn noen gang å ha kunnskap om god antialdringshudpleie og hvordan relaterte produkter kan fungere best for å fjerne ansiktsrynker.

Hva er Elastin?

Elastin er et protein som finnes i huden og annet kroppsvev. Elastin finnes i form av elastinfiber. Dens tilstedeværelse i huden er avgjørende fordi elastin bidrar til å holde huden fleksibel, men stram. Det hjelper også å holde huden vår glatt hvis den av en eller annen grunn strekkes. For eksempel, når vi åpner eller lukker munnen for å snakke, gjespe eller spise, skyldes det at munnen vår kan gå tilbake til hvileposisjonen av elastinen i huden vår. Elastinen vil tillate huden å gå tilbake til normal form etter å ha blitt “trukket”. Tenk også på hvordan huden vår reagerer når vi strekker musklene våre; hudens elastin tillater jevn retur av musklene tilbake til hvileposisjonen.

Faktisk er rynker og “slapp hud” et resultat av avtagende elastinfibre i huden. Mengden av elastinfibre i huden avtar etter hvert som vi blir eldre, noe som fører til ansiktsrynker.

Kan Elastin settes tilbake i huden?

Du har kanskje lagt merke til elastin som en nøkkelingrediens i hudpleieprodukter mot aldring. elastin kan absolutt ha en gunstig effekt på huden fordi det kan danne et belegg på huden som hjelper huden din til å holde bedre på fuktigheten. Elastin kan med andre ord ha en hydrolyserende effekt på huden din.

Elastinkremer vil imidlertid ikke gi huden din den “sprette tilbake”-egenskapen. Med andre ord vil de ikke helt gjenopprette hudens fleksibilitet eller fjerne rynker. Dette er fordi Elastin-molekylene er for store til å trenge gjennom hudens ytre lag. De vil bare skinne på overflaten av huden din, og det er derfor de vil danne et fuktighetsbelegg. Men elastinkremer vil ikke forvise ansiktsrynker!

Dessuten kommer mye av elastinet i kremer fra andre dyr som kuer eller fugler. Muligheten for å introdusere “fremmede” proteiner i kroppen kan risikere å få mulige alvorlige konsekvenser.

Kan huden fylle opp sine egne elastinnivåer?

En langt bedre strategi for å opprettholde god hudpleie mot aldring ville være å oppmuntre huden til å fylle opp og opprettholde sine egne hudelastinnivåer. På den måten kan huden din opprettholde sitt ungdommelige utseende og du introduserer ikke noe “fremmed”.

Forskere og kosmetologer har oppdaget en måte å “blokkere” signalene som kroppen sender til huden for å ødelegge elastinet når vi blir eldre. Ved å blokkere disse signalene kan huden begynne å fylle opp sine egne elastinnivåer.

Faktisk har noen grupper av forskere produsert hudpleieprodukter mot aldring som kan returnere hudens elastinnivå til nivået til en 18-20 åring! I løpet av noen uker kan hudens elastinnivåer returneres til en ungdommelig tilstand, slik at den blir jevnere, fastere og ansiktsrynker sterkt redusert.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta