Artrosilium: effektiv leddgiktbehandling?

A

Leddgikt er en av de mest utbredte sykdommene i dag. Bokstavelig talt millioner av mennesker er rammet av denne sykdommen, og ikke bare i USA eller Storbritannia. Med over hundre forskjellige variasjoner av sykdommen, kan unge og gamle være rammet, mann eller kvinne. Resultatet er at et økende antall av verdens befolkning er plaget av smertefulle, betente ledd – uten noen sikker kur i sikte.

Grunnen til at jeg sier at det ikke er noen kur i sikte, er at selv med alle verktøyene den har til rådighet, har konvensjonell medisin ennå ikke funnet en måte å fjerne leddgikt permanent. Med unntak av kirurgi for å erstatte de berørte leddene, er det ingen kjent medisin, terapi eller program som effektivt kan kurere sykdommen.

Til tross for mangelen på en direkte kur, er det flere metoder som håndterer symptomene på leddgikt. Disse inkluderer medisiner med ulik styrke og styrke, terapier for å returnere tapt fleksibilitet, og, som tidligere nevnt, til og med kirurgiske alternativer for å erstatte ledd som er for skadet til å bli effektivt behandlet med andre metoder. For de fleste er disse metodene nok; andre kan imidlertid fortsette å lete etter andre måter å behandle sine leddgiktsymptomer på.

En behandlingsmetode som folk har brukt er gjennom bruk av et produkt kalt Artrosilium. Artrosilium er et gelprodukt laget av organisk silika, som hevder å kunne gi effektiv og umiddelbar lindring av leddgiktssmerter og betennelser. Det sies at mange mennesker har prøvd det og funnet at det er svært effektivt for deres leddgiktsymptomer, og det er fortsatt et populært alternativ blant de forskjellige produktene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Men hva får Artrosilium til å fungere? For det første sies nøkkelen å være i hovedingrediensen deres, som er organisk silika. Silika er et av de mest tallrike grunnstoffene på jorden, og er et av de viktigste elementene i menneskekroppen. Det sies å hjelpe kroppen til å utnytte jern, kalsium, magnesium og andre elementer i kroppen din bedre, og er avgjørende for beinvekst og utvikling. Det er også en viktig komponent i alt elastisk vev, inkludert bindevevet i leddene.

En av vanskelighetene med å bruke silika for å behandle leddgikt er at kroppen ikke lett absorberer elementet. Imidlertid ble det funnet at bruk av en gel hjelper kroppen til å gjøre det, slik at de med leddgikt kan finne lindring fra symptomene sine.

Hvis organisk silikagel er så effektivt, hvorfor skal folk bruke Artrosilium alene? Det er tross alt en rekke forskjellige produkter som tilbyr en lignende gel, og det ser ut til å være fornuftig at en form av gelen vil være like effektiv som en annen. En av hemmelighetene bak Artrosilium er at den også bruker to urtemidler, nemlig Queen of the Meadow, og solbær, for å gjøre løsningen enda mer effektiv.

Queen of the Meadow er kjent for å være et urteaspirin, eller smertestillende middel, som hjelper til å lindre smerte uten noen skadelige bivirkninger, mens solbær lenge har vært brukt som leddgiktsmiddel for å lindre smerte og betennelse. Gjennom tilsetningen av disse to urtene blir formuleringen av Artrosilium mer effektiv enn noen andre organiske silikagelprodukter tilgjengelig.

En av bekymringene til folk som vurderer å ta produktet er mangelen på vitenskapelig bevis og testing for å bekrefte påstandene fra produsentene av Artrosilium. Dette er forståelig, gitt det brede spekteret av produkter som ser ut til å bare søke å tjene penger på de mange menneskene som er rammet av leddgikt, uten å gi noen lindring i det hele tatt. Til tross for denne mangelen har imidlertid Artrosilium mange støttespillere, hvorav mange faktisk har brukt produktet selv, og sier de har funnet effektiv smertelindring.

De fleste som vurderer å bruke produktet har vanligvis prøvd andre produkter også, og er forsiktige med å prøve et nytt produkt som hevder å være effektivt uten vitenskapelig støtte for å støtte påstandene. Imidlertid er disse menneskene også vanligvis desperate etter smertelindring og behandling av leddgikten deres, og ofte vil de i det minste prøve gelen; en rekke av disse personene legger ut sine vitnesbyrd og hevder at de ble positivt overrasket over hvor effektivt Artrosilium var for dem.

Selv om Artrosilium er effektivt, er det selvfølgelig best å gjøre endringer i livet ditt som kan påvirke leddgikten din direkte. Enkle ting som å endre kostholdet ditt for å få mer sunn mat, til å trene mer, kan hjelpe deg med å komme deg gjennom leddgikten langt. Kombinert med de effektive midlene som finnes i Artrosilium, kan du være på god vei mot frihet fra leddgiktssmerter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta