Behandling av leddgikt – hva fungerer?

B

For de fleste vil behandling med leddgikt ved hjelp av toppmoderne metoder som tilbys av de beste medisinske legene i landet, bare komme deg så langt.

Artrittmedisiner kan undertrykke symptomene dine, men de vil ikke helbrede leddgikt. I beste fall vil de bremse eller midlertidig stoppe skaden på leddene, noe som gir deg tid til å oppsøke alternative behandlinger som helbreder den underliggende tilstanden. I verste fall vil de gi bivirkninger som noen ganger kan være like ille som leddgikt selv.

Felles erstatningskirurgi er en gave fra mange, men igjen, det er egentlig ikke behandling av leddgikt, det gjenskaper en funksjonell ledd etter at leddgikt allerede har ødelagt en du ble født med.

Hvilken artrittbehandling behandler faktisk de underliggende årsakene til sykdommen?

Kosthold er en av de mest populære og vellykkede typene.

En av de underliggende årsakene til leddgikt for mange mennesker er matfølsomhet. Hvis du er en av disse menneskene, må du først fortsette med å finne ut nøyaktig matfølsomhet. Da må du eliminere disse problemmatene fra kostholdet ditt. Denne typen strategi kan ofte utføre mirakler.

ALCAT -blodprøven er en måte å finne ut om du har matfølsomhet, og i så fall nøyaktig hva de er. Å eliminere alle mistanke om problemmat fra dietten i en uke og deretter systematisk gjeninnføre dem, med minst 24 timer mellom hver gjeninnføring, er en annen.

Denne typen behandling er todelt. Først vet du mest nøyaktig hva problemmatene dine er. For det andre må du kjenne alle de skjulte kildene til disse matvarene, slik at du ikke ubevisst spiser dem.

For eksempel er bordsalt halv dextrose, halvt salt. Dekstrose i USA er laget av mais. Personer med maisfølsomhet vil noen ganger få leddgikt aktivert når de spiser mat som inneholder bordsalt.

I tillegg til mat å unngå, er det også sunn mat å oppsøke. Forutsatt at du ikke har matfølsomhet for dem, vil du spise mat som har antiinflammatoriske egenskaper. Inkludert krydderne tumeric, ingefær og spidskommen i kostholdet ditt, for eksempel, kan berolige betennelse uten de negative bivirkningene av mange reseptbelagte leddgiktmedisiner.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta