Den viktigste årsaken til leddgikt og hvordan du kan lindre det

D

Problemene forbundet med leddgikt kan i stor grad unngås hvis folk tar mer hensyn til forebygging enn å søke en kur. Det er ingen lettelse hvis leddene som er berørt er betent, men det som forårsaker denne tilstanden er vanligvis et helseproblem, og kosthold er en stor del av det. Kvinner lider ofte av at de sørger for måltidene til familiene sine. Disse inkluderer vanligvis stoffene de må unngå.

En sunn ledd er en som beveger seg fritt uten begrensninger. Beina glir over hverandre på grunn av ledbrusk som buffrer den benete overflaten. Dette smøres av leddvæske som er ganske tykk og absorberes av brusk når leddet er i ro. Når den bøyes i bevegelse, presses væsken ut av den for å gjøre jobben sin igjen.

Den enkleste måten å forklare dette på er å tenke på et hengsel som er oljet. Hvis den ruster opp, må du bytte ut oljen for å frigjøre den igjen. Men hvis det er korrodert, er det ingen måte å fikse det på.

Leddene er hengsler, og når de blir skadet, enten ved et brudd eller en enkel banking, lekker de leddvæsken ut, og den erstattes av stoffer som passerer gjennom blodsperren. Disse inkluderer raffinert mat, for eksempel malt mel, ris eller maismel. Sukker spiller også en rolle.

Den taktiske måten å bevare leddene på er å beskytte dem når du spiller sport og søke øyeblikkelig behandling for skader. Etter det er det et godt kosthold og konstant bevissthet om hva som fører til leddgikt og maten vi må unngå for å forhindre det. Som med enhver medisinsk tilstand er det alltid andre årsaker og virkninger, så det kan ikke være noen garantier.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta