Effektive antialdringsløsninger

E

Til tross for at aldring er uunngåelig, er det utrolig hvordan folk går ekstra langt for å finne måter å utsette aldring så lenge de kan. I dag tilbyr markedet hundre og én måter å bekjempe tegn på aldring – noen av dem er effektive, noen av dem ikke. Men uansett, antialdringsløsninger og -produkter er nå en av de mest ettertraktede skjønnhetskurene. Så for de av dere som fortsatt er på jakt etter den rette anti-aldringsbehandlingen, her er noen av de mest populære og effektive anti-aldringsløsningene.

Sunn livsstil

Å spise riktig mat og trene daglig kan hjelpe deg til å føle deg og se yngre ut. Sunn mat, spesielt de som inneholder antioksidanter, kan bidra til å bekjempe giftstoffene som kan forårsake for tidlig aldring. Alkoholholdige drikker og sigarettrøyking har også skadelige stoffer som kan forårsake for tidlig aldring av huden. Så det er sterkt tilrådelig å unngå dem.

Kosttilskudd

Kostholdet vårt er kanskje ikke nok til å gi kroppen den anbefalte mengden vitaminer og mineraler. Kosttilskudd kan gi kroppen den riktige mengden vitaminer og mineraler som kostholdet vårt alene ikke kan gi.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling gjør bruk av ulike sure kjemikalier som kan fjerne døde celler i overflaten og avsløre et nyere hudlag. Det finnes i hovedsak to typer peelinger, TCA-peelingen og fenol-peelingen. TCA-peelingene brukes til å skrelle bort fine linjer og ujevne hudtoner mens fenolpeelingen brukes til å fjerne mer avanserte rynker som går dypere inn i hudlagene. De påføres akkurat som de vanlige astringerende stoffene, en gang med noen få dager.

Mikrodermabrasjon og dermabrasjon

Microdermabrasion og dermabrasion er dype eksfolierende antialdringsløsninger. Metoden vil innebære “avsliping” av overflatelaget av huden for å gjenopprette det friskere og nyere laget av huden. Denne metoden er bare effektiv ved overfladiske rynker og gir kanskje ikke resultater i mer avanserte aldringstegn.

Hudoppstramming

Hudoppstramming er en slags anti-aldringsbehandling som gjør bruk av IR eller infrarødt lys for å fremme kollagenproduksjonen i huden. Kollagen er en viktig ingrediens for hudens elastisitet og oppstramming. Hudoppstramming gjør også bruk av lasere for å fjerne mørke flekker og ujevne toner i overflaten.

Laser hudoverflate

Laser hudresurfacing-teknikk bruker en laserstråle for å fjerne døde hudceller i overflaten og avsløre den lysere huden under. Denne typen behandling er effektiv for middels til dype rynker og kan til og med behandle arrdannelse og solskader på huden. Men ulempen med denne typen metode er at den også kan være dyr og smertefull.

LED lysterapi

LED eller lysemitterende dioder brukes til å forynge huden og stimulere produksjonen av kollagen over gjentatte økter. Dette er en av de mest effektive løsninger mot aldring som bevist av flere faktiske medisinske studier. Men fangsten her er at det kanskje bare er virkelig effektivt for å behandle lette rynker og ujevne hudtoner, men ikke de mer avanserte tegnene på aldring.

Dermale fyllstoffer

Kollagen injiseres i området der rynker har utviklet seg for å bokstavelig talt strekke huden og kvitte seg med overflødige hudfolder. Tidligere ble fillers laget av kollagen som var et svært allergifremkallende stoff. Nå er hovedstoffet i hudfyllstoffer hyaluronsyre som anses å være et tryggere alternativ til kollagen.

Før du velger en anti-aldringsbehandling, anbefales det på det sterkeste at du ber om medisinsk råd først for å finne den beste og sikreste teknikken for deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta