Eplecidereddik – en naturlig leddgikt-tonic

E

Å bruke eplecidereddik mot leddgikt er noe som har blitt gjort i århundrer. Det er mange grunner til dette som du bør være klar over. Eplecidereddik har faktisk mange medisinske fordeler og lindre leddgiktssmerter er en av dem.

En ting å vite om leddgikt er at det kan karakteriseres ved dannelse av krystallisert urinsyre rundt leddene. Bruk av eplecidereddik anbefales for å bryte ned disse krystallene. Dette gjøres av eplesyren som er en av de aktive forbindelsene i denne typen eddik. Syren vil bryte ned krystallene slik at de kan passere ut av kroppen. Det skal bemerkes at dette ikke hindrer dem i å dannes.

Betennelse er noe som også personer med leddgikt lider av. Denne typen eddik kan hjelpe med dette også fordi det er en naturlig antioksidant. Antioksidantegenskapene vil redusere betennelsen rundt leddene. I tillegg antas det at denne reduksjonen vil bidra til å bremse utviklingen av tilstanden. Smertelindring er også noe denne eddiken kan hjelpe med. Eple- og eddiksyrene i eddik hjelper også kroppen med å bekjempe infeksjoner.

Slik bruker du eplecidereddik for å bekjempe leddgiktssmerter

Det er to vanlige måter folk kan administrere eplecidereddik for leddgikt. Den ene er gjennom en kompress. For å gjøre dette, vil du varme opp en løsning av en del eplecidereddik til seks deler vann. Når blandingen er varm å ta på, ta den av varmen og bløtlegg en klut i den. Ring ut det overflødige og legg det på verkende ledd.

En annen måte å administrere denne eddik på er som en tonic. Mange tar en spiseskje to ganger om dagen. Det er mulig å ta denne eddiken rett hvis du ikke har noe imot smaken. Du kan også blande en spiseskje full i et glass vann og ha det på den måten, eller du kan lage en te med en teskje naturlig honning.

Du kan ikke gå galt å prøve eplecidereddik for leddgikt. Kostnaden for dette naturlige middelet er minimal, og fordelene er for mange til å nevne. Kjøp også merket som har økologiske rå ufiltrerte epler for å få de beste resultatene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta