Er det en forskjell mellom Anti Aging Cream og Anti Wrinkle Cream?

E

Enten du kjøper aldrende hudpleieprodukter på nettet, i varehuset eller på det lokale apoteket ditt, kan du legge merke til en ting de alle har til felles: så mange forskjellige måter å beskrive prosessen med å bli eldre på og hvordan du kan eldes grasiøst – hvis ikke unngå det helt – at det kan få hodet til å snurre.

Anti-rynke, løft, anti-aldring, toning og oppstramming-med så mange typer produkter og beskrivelser av hvordan du kan bli kvitt rynker, hvordan starter du prosessen med å finne den rette? Hvordan skiller du mellom alle etikettene?

Først må vi ta en titt på begrepene og hva de betyr. Dessverre kan dette være det mest forvirrende trinnet. Noen produkter utfører faktisk forskjellige oppgaver; for eksempel gir noen oppstrammende serum en illusjon av fast hud, i det minste mens produktet er på ansiktet ditt, ettersom det strammer huden under kortvarig bruk. På samme måte brukes hudkremer mot aldring vanligvis for å forhindre utbrudd av rynker og linjer, mens ansiktskremer mot rynker jobber med å eliminere rynker og redusere utseendet slik at du ser yngre ut enn din faktiske alder.

Mange merker bruker imidlertid begrepene “anti rynke” og “anti aldring” om hverandre. Dette er noe å være oppmerksom på, selv om disse vilkårene ikke nødvendigvis betyr at produktet ikke fremdeles vil gi de tiltenkte resultatene. For eksempel, uansett om etiketten beskriver produktet som “hudkrem” eller “anti-rynke krem”, bør begge typer kremer inneholde fuktighetsgivende egenskaper, en egenskap som er god for å fylle ut huden og skjule tegn på aldring. Dette er fordi hydrert hud ser mer ungdommelig ut enn tørr, takket være fyldigere celler. Så uansett hva etiketten sier, får du fremdeles de tiltenkte resultatene av å se yngre ut.

Nå som vi snakket om forskjellene mellom de ulike begrepene som kan brukes på emballasjen til produktene dine, hvordan bør du gå frem for å bestemme hva du trenger i din hudpleielinje for aldring?

Hvis huden din fortsatt er ung og du ennå ikke er bekymret for rynker, kan du se etter aldrende fuktighetskrem og andre ansiktskremer som motvirker aldring, som vil hydrere huden og holde fremtidige rynker i sjakk lenger. Imidlertid, hvis du allerede lider av rynker, må du gjøre en rynkekrem til en prioritet og en del av skjønnhetsarsenalet ditt. Den beste måten å redusere utseendet på rynker er å sørge for at huden er sunn, og det krever riktig fuktighet og pleie.

Husk å ta hensyn til hudtypen din, slik at du kan få riktig mengde fuktighet uten å oppmuntre til overflødig oljeproduksjon eller for tørr hud, og husk at fuktighetsbehovet ditt kan endre seg avhengig av sesong!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta