Fordeler og ulemper med noen antialdrende hudkremer

F

Vi kan ikke stoppe aldringsprosessen vår. Men det betyr ikke at vi må leve med de uønskede effektene av aldring på kroppen vår. Vi kan fortsatt opprettholde den naturlige ungdommen og skjønnheten til huden vår. Det er noen vanlige ting å gjøre det.

Den ene er å gi næring til kroppen din med tilstrekkelige vitaminer og mineraler hentet fra sunn mat som frukt og grønnsaker. Vitamin A, K, E og C er gode antioksidanter. De beskytter huden din mot skadelige frie radikaler som kan skade hudcellene dine. Skadede hudceller vil da gi tørr og usunn hud, som utløser dannelsen av fine linjer og rynker.

Det er også viktig å utstyre deg med nyttige, naturlige og trygge hudkremer mot aldring. Disse kremene stopper ikke aldringsprosessen, men stopper eller reduserer i stedet uønskede aldringstegn som rynker og fine linjer.

Men ikke alle anti aldrende hudkremer er nyttige; det er noen fordeler og ulemper du vil møte i hver krem.

Syntetiske kremer bruker bovint kollagen og elastin for å fjerne rynker. Dette er imidlertid ikke effektivt. Molekylene til disse proteinene er for store til at huden kan absorbere dem. Ja, det er effektivt når det injiseres, men disse vil aldri virke lokalt.

Naturlige anti-aldringskremer og hudkremer er sammensatt av naturlige ingredienser. Dette anses å være en pålitelig og effektiv metode. Plante- og fruktekstrakter syntetiserer den naturlige produksjonen av kollagen og elastin i kroppen. For eksempel er Phytessence wakame, japansk sjøtare, veldig nyttig for å bringe tilbake den reduserte produksjonen av kollagen og elastin i kroppen.

Cynergy TK™, avokadoolje og aktiv manukahonning vil stimulere kroppen din til å produsere mer kollagen og elastin. Dette er de to proteinene i huden som gir den elastisitet, slik at man kan ha glatt og rynkefri hud. Bruk antialdrende hudkremer med disse stoffene og du kan få huden til å se mye yngre ut.

For å finne ut mer, sjekk ut nettstedet mitt som er oppført nedenfor i bio-delen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta