Forskjellen mellom ansiktstonere, rensemidler, fuktighetskremer og eksfolianter i antialdringskremer

F

Det finnes alle forskjellige typer anti-aldringskremer, og forskjellige kremer utfører forskjellige funksjoner. Her er en oversikt over de 4 vanligste typene og funksjonene til antialdringskremer eller ingrediensene deres.

Rensemidler:

Rensemidler i anti-aldringskremer gjør akkurat det det høres ut som de gjør – renser eller renser. De renser bort smuss og sminke og oljer og bakterier og alt annet som ikke skal være der fra ansiktet ditt.

Mange rensemidler ute på markedet i dag er rett og slett for harde mot huden. Du trenger ikke en tung rengjøringsmiddel i ansiktet ditt som du ville på hendene etter å ha malt et rom i huset ditt. Glatt, smidig hud krever skånsom behandling. Ting som mikroperler og peeling, for eksempel, kan være bra for en nå og da-behandling (som å gi bilen et oljeskift), men de er vanligvis for harde for de flestes daglige bruk. Et annet produkt som kan være hardt for ansiktet ditt er “peeling”.

Tonere:

Det finnes forskjellige typer tonere i anti-aldringskremer. Vanligvis fjerner tonere alle spor av smuss, sminke, oljer, bakterier osv. som er igjen i ansiktet ditt etter at du har brukt en rens (eller en antialdringskrem med rens i). Utover det kan tonere tjene en rekke andre formål.

Noen tonere gjenoppretter den beskyttende syrekappen til huden din som kan fjernes med tøffere rensemidler. Noen tonere balanserer pH i huden din.

Fuktighetskremer:

Noen anti-aldringskremer inneholder fuktighetskremer. Og noen fuktighetskremer er frittstående hudpleieprodukter mot aldring. Uansett tjener de samme formål – å fukte tørr hud, og fylle på oljene som kan vaskes av huden som en naturlig konsekvens av bruk av rensemidler og tonere. Å fukte huden din regelmessig holder den myk og smidig og mindre sannsynlighet for å utvikle rynker eller flekker.

Eksfolianter:

Eksfolieringsmidler i antialdringskremer fjerner det ytre laget av døde hudceller. I motsetning til rensemidler, tonere og fuktighetskremer som kan (og bør) brukes hver dag – og i mange tilfeller to ganger om dagen: en gang om morgenen og en gang om natten – er peeling lurt å gjøre omtrent en gang annenhver uke, og absolutt ikke mer enn en gang i uken. Døde hudceller er skadede celler og bør fjernes. Men levende hudceller har fortsatt en jobb å gjøre og bør ikke skrubbes så hardt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta