Gelatin er et naturlig middel for revmatoid artritt

G

Er gelatin et naturlig middel mot revmatoid artritt? Gelatin er et naturlig middel for revmatoid artritt som er trygt, har få bivirkninger og det er relativt billig. Denne artikkelen forklarer hvordan gelatin brukes som et enkelt og trygt naturlig middel.

Gelatin er et protein som inneholder aminosyrer som er en del av komponentene i bindevev inkludert brusk. Teorien om bruken er at gelatin kan bidra til å redusere hevelsen som oppstår i leddene til pasienter med revmatoid artritt. Dette kan dermed lindre smertene forårsaket av de hovne leddene og derfor er gelatin et naturlig middel mot revmatoid artritt.

I en Harvard-studie av pasienter med langvarig revmatoid artritt, ble en haug med spiseskje gelatin gitt til 29 pasienter daglig, noe som resulterte i leddgiktremisjon innen 90 dager for 28 av de 29 pasientene.

Gelatin kan vanligvis tas trygt, og forårsaker sjelden bare noen få mennesker urolig mage. Gelatin er et naturlig middel som brukes daglig i en dose på en haug med spiseskje blandet i vann eller juice sammen med vitamin C hvis foretrukket.

Restaurantmatleverandører selger usøtet gelatin i pund eller kilo (2,2 pund) mengder, som er den mest kostnadseffektive måten å kjøpe den på. Et populært merke er Nutra-Joint fra produsentene av Knox Gelatin. Imidlertid kan usøtet gelatin, tilgjengelig fra matbutikken din, brukes like godt.

Den daglige dosen er en haug med spiseskje gelatin i vann eller juice. Vitamin C kan tilsettes til gelatin- og vannblandingen.

Instruksjoner for tilberedning av gelatin:

– Fyll et glass 1/4 fullt med kaldt vann fra springen

– Dryss over en haug med ss. av gelatin på toppen og la stå i 2-3 minutter

– Tilsett 1/4 glass varmt vann fra springen og rør godt

– Tilsett ytterligere 1/4 glass eller mer kaldt vann fra springen og rør igjen

– En daglig drikk med gelatin er et naturlig middel mot revmatoid artritt

Siden gelatin er et stoff laget av dyrebein, skinn og bindevev, er det viktig å merke seg dette faktum, spesielt for de pasientene som ikke spiser store mengder rødt kjøtt, er vegetarianere eller unngår dyrekonsum av religiøse grunner. I disse tilfellene kan fruktpektin (brukes til å lage syltetøy og gelé og vanligvis selges under merkenavnet Certo) erstattes med hell i denne daglige behandlingen fordi gelatin er et naturlig middel mot revmatoid artritt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta