Grunner til å bruke et kobberarmbånd for leddgikt

G

Kobber er et av de eldste metallene som har blitt brukt av mennesker og har gjennom årene blitt brukt til en lang rekke bruksområder. Vi har laget ting fra kobber i tusenvis av år, rett og slett fordi det er lett å finne. Kobber er det tredje vanligste metallet etter jern og stål, og selv om det har mange nyttige industrielle bruksområder, har kobber også flere mindre kjente helsemessige fordeler.

Det er også problemet med hudirritasjon hos noen brukere av kobbermagnetiske armbånd, men dette antas å være fordi de ikke bruker 100% rene kobbermagnetiske armbånd. Noen kobberarmbånd med magnet der ute på markedet er ikke laget av rent kobber. I stedet inneholder de giftige metaller som bly som kan forårsake problemer som hodepine, fordøyelsesproblemer og selvfølgelig hudirritasjon. Et vennlig råd: kjøp bare 100% rene og originale magnetiske kobberarmbånd.

Kobbermangel har vært knyttet til visse kardiovaskulære sykdommer. Ulike forskningsstudier har blitt utført, og mange av dem har bevist at mennesker med kronisk lave mengder kobber i kroppen er mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk, og mistenkes for å ha økt risiko for å lide av hjerte- og karsykdommer.

En grunn til å være skeptisk til folkemedisiner mot leddgikt er at det er mer enn 100 forskjellige former for leddgikt. Det er mange forskjellige årsaker til leddgikt også. For eksempel er slitasjegikt forårsaket av slitasje på leddene. Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom og har ingen kjent årsak. Gikt, en veldig smertefull type leddgikt, er forårsaket av opphopning av urinsyre -krystaller i leddene. Alle disse typer leddgikt har forskjellige årsaker og forskjellige behandlinger. Folkemidlene tar kanskje ikke alle de forskjellige typene i betraktning.

Ifølge studier publisert gjennom årene, fungerer ikke magnetiske håndleddsstropper og kobberarmbånd mot leddgikt eller smerter. Placebokontrollerte studier har blitt utført med både artrose (OA) og revmatoid artritt (RA). Noen få små studier viste at magneter kan gi noen smertene ved artrose, men disse resultatene er ikke blitt replikert eller utvidet til større forsøk.

På grunn av sine antimikrobielle egenskaper har kobber også vunnet popularitet på det medisinske feltet. I 2013 forsket et team av forskere fra Medical University of South Carolina og kjørte en test, der de infiserte ofte berørte overflater som sengeskinner og ringeknapper, med kobber i et forsøk på å bremse spredningen av sykehuservervede infeksjoner. Eksperimentet deres har vist seg å være ganske vellykket, ettersom det reduserte antallet pasienter som fikk potensielle livstruende infeksjoner betydelig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta