Homeopatiske smertelindringsformler for leddgiktsmerte

H

Homeopatiske smertelindringsformler er de hundre prosent naturlige, trygge og de kraftigste antiinflammatoriske midlene på markedet i dag.

De fungerer også som svært effektive smøremidler i ledd, muskler og annet vev. Homeopatiske smertelindringsformler er også immunsystemmodulatorer, som kan være effektive mot autoimmune tilstander.

Alle disse egenskapene bidrar til dens evne til å fungere som et smertestillende middel ved å fjerne kilden til smerte (betent og irritert vev) slik at det ikke er noen smerteimpuls; derfor er homeopatiske smertelindringsformler mest effektive for å lindre alle typer leddsmerter.

Ingredienser av homeopatiske smertelindringsformler

White Willow Bark (Salix-arter) er den viktigste og viktigste ingrediensen i de fleste FDA-registrerte alle naturlige homeopatiske smerteformuleringer.

Kineserne har brukt barken til det staselige hvitpiletreet (Salix alba) som medisin i århundrer på grunn av dens evne til å redusere feber og lindre smerte.

Innfødte indianere på det nordamerikanske kontinentet brukte barken fra de innfødte piletrærne som en medisin for å lindre smerte og senke feber.

Den hvite pilen inneholder salicin, som når den brukes som en aktiv ingrediens omdannes av kroppen til salisylsyre

Den første aspirinen (acetylsalisylsyre) ble laget av en urt, engsøt, som inneholdt lignende salicin. All aspirin er nå kjemisk syntetisert, og det er ikke rart at barken til den hvite pilen ofte omtales som “urteaspirin”.

En annen ingrediens i de fleste homeopatiske smertelindringsformler er Boswellia, også kjent som boswellin eller “indisk røkelse”. Boswellinsyrene som finnes i gummiaktig harpiks fra barken til Boswellia serrata-treet som vokser i de tørre åsene i India, har blitt brukt til århundrer av tradisjonelle indiske healere for sine antiinflammatoriske egenskaper.

Moderne preparater laget av et renset ekstrakt av denne harpiksen og pakket i pille- eller kremform brukes til å redusere betennelse forbundet med slitasjegikt og revmatoid artritt.

I motsetning til konvensjonelle NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som ibuprofen, de aksepterte behandlingene for leddbetennelse, er Boswellia ikke kjent for å forårsake mageirritasjon.

Hvordan fungerer homeopatiske smertelindringsformler?

Prostaglandiner er hormonlignende forbindelser i menneskekroppen som forårsaker smerter, smerter og betennelser.

Salisylsyren i hvit pilbark senker kroppens nivåer av prostaglandiner. Selv om det kan ta lengre tid å begynne å virke enn aspirin, varer effekten lenger, og i motsetning til aspirin, forårsaker det ikke mageblødning eller andre kjente bivirkninger.

Spesielt hjelper hvit pilbark til å lindre akutte og kroniske leddgiktsmerter på grunn av dens kraft til å senke prostaglandinnivået i menneskekroppen. Noen leddgikt lider som tar hvit pilebark har opplevd redusert hevelse og betennelse, og til slutt økt mobilitet, i rygg, knær, hofter og andre ledd.

I tillegg til ovenstående er de antiinflammatoriske egenskapene til Boswellia, som aktivt lindrer slitasjegikt og revmatoid artritt symptomer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta