Hva er maten å unngå med leddgikt, og er det en kur?

H

Hva er maten du bør unngå med leddgikt? Hvis du unngår dem, kan dette være en kur? Eller er det en annen kur mot leddgikt? Hvis disse viktige spørsmålene blir besvart nyttig, kan det bety slutten på leddgikt for deg eller din kjære. Så la oss se på hva du kan gjøre selv, og deretter se på andre områder av selvhjelp, som kan være langt mer givende, mer fordelaktig og mindre skadelig enn vanlige artrittmedisiner.

For det første anses meieri generelt å være en av de viktigste matvarene som bør unngås med leddgikt. En studie utført i Kina, hvor lite eller ingen meieri blir konsumert, fant lite eller ingen leddgikt. Og det er ikke bare leddgikt meieriet forverrer. Alle som kommer fra meieri opplever enorme helsebelønninger.

Dette er neppe overraskende når du innser to viktige punkter

1. Meieri er laget for baby kyr. Du ble sannsynligvis avvennet for lenge siden. Og du er ikke et storfe. Så hvorfor skal meieri være gunstig for deg? Og sannheten er, det er det ikke. Det er ikke den store kilden til kalsium eller protein det er laget for å være, ettersom fordøyelsen endret seg på avvenningstidspunktet, noe som gjør meieri mye mindre fordøyelig for deg. Selv om både kalsium og protein florerer i meieriprodukter, er de låst inne – kroppen din får ikke tilgang til dem.

2. Pasteurisering skader og ødelegger næringsstoffer i melken, noe som gjør det enda vanskeligere å fordøye enn rå melk.

Med fokus på skaden som oppvarming av mat gjør, vil du oppdage at en diett som er rik på rå, ubehandlede matvarer, vil gå langt for å gjenopprette din gode helse. Rå mat er rik på enzymer, noe som er avgjørende for god fordøyelse og tarmhelse. Rå mat fordøyes mye mer fullstendig og raskere enn tilberedt mat, slik at næringsstoffene kommer inn i systemet mye raskere.

Mange næringsstoffer er enten skadet (for eksempel protein) eller går tapt (for eksempel enzymer) i matlagingen. Helse kan ikke være bra hvis du ikke får de essensielle næringsstoffene, selv om de er i maten du kjøper.

Selv om kostholdet går langt for å gjenopprette din gode, leddgiktfrie helse, og kan være det fullstendige svaret for mange, vil det uunngåelig ikke kunne gi 100% lindring til 100% av menneskene.

Og det er her den naturlige modaliteten for helsehjelp homeopati kommer inn. Homeopati er et kraftig og komplett system for naturlig helsehjelp som kan løse ethvert helseproblem, inkludert leddgikt.

Måten homeopati fungerer på er å balansere deg på nytt. Og det er denne rebalanseringen som er nøkkelen til god helse. Mangel på balanse fører til dårlig helse. Dette kan komme av dårlige levekår, for eksempel kosthold. Eller det kan være fra en familieegenskap. Homeopati har potensial til å avdekke disse familiære tendensene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta