Hvordan Bichon Frise-hunden vår ble lettet fra leddgiktssmerter

H

Lexy er vår lille Bichon. Hun kommer til å bli 7 år i januar og veier bare 12 lbs, men kjører et veldig stramt skip (med andre ord, hun har ansvaret).

De første 5 årene var hun en veldig aktiv hund. Hun gikk tur hver dag og nøt tiden ute. Så begynte hun å miste farten og brydde seg ikke om de daglige turene. Vi tenkte ikke så mye på det først da hun vokste opp, men etter hvert som tiden gikk begynte det å bli verre.

Vi hadde lest om forringelsen av leddene angående Bichon. Min mann Ken og jeg hadde alltid tatt vare på vår Lexy, men denne situasjonen gjorde oss bekymret.

Vi tok henne med til veterinæren, og han kom med forslag om kirurgi og muligens et regime med skudd hver uke, og kostnadene for disse tingene kom til å sette en støkk i pengesituasjonen vår – men vi sa hva som helst for at Lexy skulle føle seg bedre.

Jeg hadde allerede sett gjennom kataloger og på nettet etter produkter som hevdet å lindre leddsmerter og kunne gi Lexy et nytt liv. Vi sa at vi skulle prøve noe. Hva kunne det skade fordi vi på dette tidspunktet bar Lexy for å gå opp og ned trapper og for å komme opp og ned på møbler. Hun stønnet for hver eneste bevegelse, og alt hun ønsket å gjøre var å legge seg ned (og det var til og med vanskelig).

Vi prøvde et produkt kalt Joint Care 2 Advanced with MSM fra Doctors Foster & Smith for moderate til alvorlige leddgikttilstander for hunder og katter og er tilgjengelig på nett på http://www.DrsFosterSmith.com eller gjennom deres katalog. I løpet av to uker så vi en retur av Lexys smidighet. Hun begynte å gå og leke igjen som sitt gamle jeg! Jeg tror til og med Lexy var klar over forbedringen. Hun var glad!

Lexy har nå gitt oss all gleden vi opplevde før og mer til. Hun får oss til å le av krumspringene hennes igjen. Selv veterinæren vår kunne ikke tro forskjellen.

Hvis du har en hund som opplever de samme problemene som Lexy hadde, prøv dette og forhåpentligvis vil du få de samme resultatene.

Vi sammen med våre venner og familie kan ikke tro forskjellen det har gjort for vår Lexy – hun er tilbake til sitt gamle (nye) jeg igjen!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta