Hvordan forbedre din manns rutine mot aldring

H

I motsetning til kvinner er menn veldig slappe i hudpleierutinen. De fleste av dem er fornøyd med bare rensing. De har en tendens til å vike unna fuktighetsgivende produkter, solkrem og eksfolierende skrubber. Som et resultat blir huden skadet av de daglige effektene av eksterne aldringselementer.

Du bør oppmuntre mannen din til å oppdatere rutinen mot aldring. Ellers må han snart lide av hudens aldring. Her er noen tips som kan hjelpe:

1. Se etter et alt-i-ett-produkt.

De fleste menn leter etter produkter som er enkle å bruke. De liker ikke å bruke forskjellige produkter til forskjellige formål. Det er mer ideelt å lete etter et produkt som inneholder komplette ingredienser som kan dekke deres ulike hudpleiebehov.

Jeg anbefaler et produkt som inneholder CynergyTK, Phytessence Wakame og Nano Lipobelle HEQ10. CynergyTK er en ingrediens som er nøye ekstrahert fra saueull. Dette er en av de mest ideelle kildene til keratin. Keratin er en form for kompleks protein med evnen til å forbedre kollagenproduksjonen. Det kan opprettholde eller bringe tilbake elastisiteten og fastheten i huden.

Phytessence Wakame er en type tang som kan bidra til å bevare sunne nivåer av hyaluronsyre. Denne syren er avgjørende for smøring av kollagenfibre. Å holde kollagenfibrene riktig næret er en måte å hindre aldringsprosessen på.

Nano Lipobelle HEQ10 er en antioksidant som kan beskytte hudceller mot skadelige effekter av frie radikaler. Denne antioksidanten er unik fordi den består av mindre celler. Cellene vil arbeide for å trenge dypere inn i huden.

2. Oppfordre mannen din til å ta druekjerneekstrakt daglig.

Dette bør ikke ta mye tid. Druefrøekstrakt er gunstig for hele systemet og hele kroppen. Dette kan faktisk bidra til å redusere belastningen på øynene. Den inneholder også kraftige antioksidanter som kan bekjempe skadelige effekter av frie radikaler. Det bidrar også til å forhindre rask forverring av kollagenfibre.

3. I stedet for å se film, unne mannen din eller kjæresten din en avslappende massasje.

Her er en fin idé om hvordan du gjør det. Bruk en myk børste. Kjør børstenes børster lett på overflaten av huden og la den gli ved hjelp av en sirkulær bevegelse. Dette vil forbedre blodsirkulasjonen og bidra til å frigjøre spenninger. Videre kan denne teknikken hjelpe til med å fjerne døde hudceller. Det hjelper med å tette porene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta