Hvordan Himalayasalt kan hjelpe leddgikten din

H

Helsen vår har mange fiender, og en av de viktigste er saltet på bordet ditt. Menneskeheten har misbrukt kroppen sin med feil typer mat i lang tid.

Årsaken er at de fleste av oss ikke dyrker vår egen mat og i hovedsak ikke ville vite hvor vi skal begynne, så vi må overlate andre til å gjøre det for oss.

De som dyrker mat starter med spørsmålet; hva er bra for banksaldoen min og ikke med spørsmålet: hva er bra for helsen vår. For å opprettholde helsen vår må vi være forberedt på å justere våre leve- og spisevaner.

Det koster penger å vokse og spise god mat, men det koster mye mer ved dårlig helse å spise usunn mat.

Når vi strekker oss etter saltet på bordet vårt, bruker vi en matvare som ikke er hel, for den mangler 81 elementer, og dette betyr at vi sakte forgifter oss selv med ubalansert mat som gjør at vi blir svakere, ubalanserte og mer utsatt. til sykdommer (leddgikt er en av dem).

Men allikevel trenger vi salt for å opprettholde balansen i systemene våre. Så det er ikke bra å leve et saltfritt kosthold fordi kroppen ville kompensere ved å ta saltet fra forskjellige deler av kroppen.

Osteoporose leddgikt kan oppstå hvis det går over en lengre periode.

Himalaya krystallsalt er et helt naturlig salt med terapeutiske egenskaper,

I deler av verden hvor de er kloke nok til å bruke naturlig salt og ikke raffinert, er hjertesykdom og leddgikt ukjent.

Dette rene, naturlige saltet er hovedingrediensen i havet. Når salt utvinnes miles fra havet er det fordi havet har fordampet over millioner av år, og dette har etterlatt saltet i uforstyrrede forekomster dypt under jorden.

Dette er det virkelige saltet som kroppen vår krever og er helt full av naturlige mineraler, akkurat som det er ment å være.

Det kan interessere deg å vite at vanlig salt ikke er noe mer enn natriumklorid. Hvis du spiser klorid vil det sakte forgifte deg og natrium vil brenne hvis det kommer i kontakt med vann. I kombinasjon er de kjent som salt, som du har på kjøkkenbordet ditt; hvilken glede.

Naturlig salt spiller en svært viktig del av kroppens helse; i fordøyelsen av mat og er også svært kritisk for å få hjertene våre til å slå riktig. Naturlig salt regulerer også kroppens stoffskifte.

Det er et bevist faktum at hvis vi ikke får i oss nok naturlig salt, kan vi få muskelkramper, oppleve utmattelse, svimmelhet og mange flere ubehagelige effekter.

Men når du tar naturlig salt styrker du leddene og utnytter også maten bedre fordi det naturlige saltet hjelper på fordøyelsen.

Du trenger ikke engang å spise det naturlige saltet; bruk den i badekaret og ha en god bløtlegging for å lindre leddsmerter og avverge leddsmerter. Gamle koner forteller eller ikke, det fungerer. For den saks skyld hvis du bor i nærheten av sjøen, svøm i det så mye du kan, det er virkelig flott for leddgikt.

Medisinske mennesker ler ofte av folkemedisiner, men det er ikke alt som er søppel.

Mennesker som lider av revmatoid artritt viser seg å ha svært lave sulfatnivåer, så ville det ikke være fornuftig å bruke Himalayasalt fordi det er et av de 84 mineralene i sammensetningen. Himalayasalt ligner veldig på menneskeblod, så det er veldig fornuftig å bruke det for å opprettholde vår gode helse.

Himalayasalt har komponenter i spormengder som ligner på menneskeblod. I stedet for å misbruke kroppen din med vanlig salt, ta vare på helsen din med Himalayasalt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta