Kokosvann for rynker – lite kjent hemmelig våpen!

K

Ikke alle de beste antirynkeproduktene trenger å koste en formue, siden det er mange midler du kan bruke som krever produkter som du enkelt kan få tak i fra din lokale dagligvarebutikk uten å betale mye. En av de beste hjemmemidlene som jeg har funnet for å redusere rynker inkluderer å drikke kokosnøttvann eller påføre en blanding av kokosnøttvann og sitronsaft i ansiktet, noe som resulterer i jevnere hud.

Kokosvann er væsken du finner inne i en ung grønn kokosnøtt, ikke kokosmelk. De fleste foretrekker å bruke de med noen få aldersflekker. Det har vist seg å være effektivt for å redusere rynker og slapp hud, samt bremse aldringsprosessen. Forskning tyder også på at inntak av kokosnøttvann kan gi en antialdringseffekt på hele kroppen, og redusere risikoen for å utvikle degenerative og aldersrelaterte sykdommer.

Hva er det i den?

Den er sammensatt av vitaminer, mineraler, aminosyrer, karbohydrater, antioksidanter, enzymer og andre fytonæringsstoffer. Det er også en god kilde til magnesium og kalsium.

Hvordan hjelper det mot rynker?

Kokosvann inneholder planteveksthormoner, spesielt cytokininer. Cytokininer regulerer vekst og aldring, og de er også kjent som antialdringshormoner. Hos planter er de ansvarlige for å regulere celledeling og hastigheten som planter eldes med. Den gode nyheten er at de har samme antialdringseffekt på menneskelige celler og vev.

En av hovedårsakene til rynker og slapp hud er på grunn av nedbrytning av bindevev i huden dette bindevevet gir huden sin styrke og elastisitet.

Når cytokininer påføres huden, stimulerer de celledeling av bindevev som erstatter eldre, skadet vev med yngre vev. Resultatet er at på overflaten av huden vil rynker begynne å glatte ut. I tillegg erstattes tørr aldrende hud med jevnere, mykere hud. I et forsøk på å gi forbrukerne de best mulige produktene, begynner mange antialdringsproduktprodusenter å tilsette cytokininer til kremer og kremer.

Andre fordeler

– Reduserer aldersflekker

-Kan brukes som sportsdrikk (for rehydrering)

– Forbedrer sirkulasjonen

– Hjelper med å balansere blodsukkernivået

Kokosnøttvann er billig og gir mange helsemessige fordeler, hvis du bestemmer deg for å kjøpe fra butikken, sørg for at du besøker den nedkjølte delen da de er bedervelige. Pass også på å se og se om antialdringsproduktene dine inneholder denne fantastiske ingrediensen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta