Leddgikt forårsaket av aluminiumsforgiftning

L

Tungmetallforgiftning har blitt et stort helseproblem i nyere historie og vil uunngåelig bli mye verre ettersom flere land blir industrialiserte nasjoner. Metaller og industrielle biprodukter siver ut i vannet og går inn i næringskjeden.

Tungmetaller har en tetthet på over fem ganger tettheten til vann, noe som betyr at menneskekroppen ikke klarer å bryte ned fremmedlegemene og blir tvunget til å beholde dem. Ansamlingen av tungmetaller fanget i kroppen forårsaker toksisitet for å forgifte blodstrømmen, noe som fører til skadede nyrer, lunger, nervesystem og andre organer.

Hva er tungmetallforgiftning (toksisitet)?

Tungmetalltoksisitet er nivået av giftige metaller som har blitt absorbert av kroppen på mange måter som vanligvis avhenger av typen metall. De fire viktigste giftige metallene er aluminium, bly, kadmium og kvikksølv. Disse metallene kan forårsake ulike komplikasjoner og faktisk i mange tilfeller føre til sykdom og sykdom.

Aluminium.

Aluminium er det vanligste giftige metallet og finnes i nesten alles kropp. Enten det er under armene, i tennene eller til og med på huden din, finnes aluminium mer enn noe annet metall. Kilder: Aluminiumsfolie, syrenøytraliserende midler, aspirin, tannkrem, støv, automatisk eksos, behandlet vann, nesespray, melkeprodukter, salt, kommersielt oppdrettet biff, tobakksrøyk, anti-antiperspiranter, bleket mel, bokser, dyrefôr, keramikk, hermetikk mat, kosmetikk og til og med sigarettfiltre.

Symptomer på aluminiumtoksisitet.

Symptomer antas å inkludere benskjørhet, osteoporose, slitasjegikt da aluminium er lagret i beinene. Nyresykdom og funksjonsfeil kan også oppstå, da nyrene filtrerer aluminium. ADHD, ADD, hyperaktivitet, hukommelsesforstyrrelser og lærevansker.

Hvordan bli testet?

Å bli testet for tungmetallforgiftning er relativt enkelt og kan oppdages gjennom en hårfollikal test, du må snakke med legen din for å bli testet.

Hvordan behandle tungmetalltoksisitet.

Selv om det er tilgjengelige kosttilskudd som hevder å kvitte kroppen med disse skadelige metallene, er det beste handlingsforløpet å avgifte kroppen naturlig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta