Leddgikt – Ja det kan kureres

L

Det er over 100 typer leddgikt. Det er en sykdom som begrenser dagligdagse bevegelser som å gå, stå eller holde i en nøkkel og prøve å åpne en dør. Effektene av leddgikt varierer fra lett smerte, stivhet og leddhevelse, til lammende ubehag.

Artrose er den mest utbredte formen for leddgikt. Anslagsvis 20,7 millioner amerikanere er rammet av denne sykdommen.

Ifølge Dr. Hulda Clark “…ved slitasjegikt har leddene bakterier som lever i avleiringene der… Mer forskning er nødvendig for å forklare dette. Min mistanke er at det er giftstoffer, som kvikksølv, tallium, kadmium, bly, samt løsemidler, distribuert gjennom kroppen, som senker immuniteten og lar de små larvene oppholde seg der. Når ruten (rutingen) til disse organene er etablert, fortsetter den å bli brukt av andre parasitter også. Snart er en rekke parasitter, deres bakterier og virus, og forurensninger på vei mot disse organene.”

Artrose forårsaker nedbrytning av brusk som er det som beskytter endene av bein fra å gni mot hverandre. Etter hvert som sykdommen forverres, vil det utvikles sammen med tap av bruskbeinsporer og unormal benherding, og skape sterke smerter ettersom det ikke lenger er demping for beinene. Som et resultat blir bein mer sprø og utsatt for brudd.

Det er to typer slitasjegikt: primær og sekundær. Primær OA er leddgikt på grunn av en usunn aldringsprosess. Sekundær artrose er ikke så vanlig, og er forårsaket av skade, tidligere medfødt leddfeil, traumer, infeksjon, kirurgi eller langvarig bruk av medisiner.

Årsaker til slitasjegikt

Artrose kan forårsakes av generell slitasje på kroppen gjennom livsprosessen, overvekt og et helt liv med utilstrekkelig kosthold. Ytterligere årsaker kan være skjelettdefekter, genetiske faktorer og hormonelle mangler (som det fremgår av de mange kvinnene som får slitasjegikt etter overgangsalderen), giftstoffer og mikrober. Det er fortsatt andre miljømessige og til og med dentale faktorer som også har vist seg å forårsake sykdommen.

Biomekaniske endringer, spesielt høy surhet i vevet, kan også bidra til utvikling av slitasjegikt. Dette er grunnen til at det er så viktig å se på pH-verdien din for de sure, alkaliske nivåene (du kan få mer informasjon om pH og sur og alkalisk på www.drclarkuniversity.org klikk på bøker og produkter, deretter universitetets bokhandel, klikk deretter på Alkalife). Når ledd mister hele bevegelsesområdet på grunn av stress, skade eller mangel på aktivitet, reduseres brusken. Som et resultat blir bevegelse hindret og smerten oppstår. Kroppen erstatter forringelsen i leddene med kalsium, som da danner harde, lite fleksible avleiringer, som forårsaker leddstivhet.

Det er noen ting du kan gjøre for å unngå denne sykdommen eller fjerne den fra livet ditt. En ville være å følge Dr. Clarks anbefalinger, hvorav noen er nedenfor, og mer informasjon om hennes behandling og forslag finnes i boken hennes Kur for alle sykdommer, funnet på www.drclarkuniversity.org [http://www.drclarkuniversity.org]

“Artrittavleiringer inneholder en stor mengde fosfater kombinert med kalsium. Dette kalsiumet kom fra et annet bein, for eksempel bunnen av ryggraden eller håndleddet. Her blir beinene svakere på grunn av dette kalsiumtapet. Kalsium ble tatt ut av beinene dine for det enkle formål å nøytralisere overflødig fosfat i kostholdet ditt. Reduser fosfatforbruket (kjøtt, brus, korn) med det halve, spis fisk, melk, grønnsaker og frukt i stedet. Drikk tre kopper melk om dagen. Hvis du er allergisk mot melk, gjør flere leverrens, bytt melkemerke, bruk melkemiddel og bruk det i matlaging og baking. Ost og cottage cheese er ikke erstatninger for melk (kalsiumet som ble værende i mysen). Meieriprodukter må kokes før inntak og bør ikke være mindre enn 2 % smørfett. Det trengs galle for å gjøre kalsium absorberbart, men galle med mindre enn 2 % smørfett trigger ikke galleblæren til å tømme gallen ved måltidene.

Når leddene er smertefulle er det en enkel sak å drepe bakteriene med en elektronisk zapper. Unn deg selv med en zapper daglig til smertene er borte, (mer info om zapperen på www.drclarkuniversity.org [http://www.drclarkuniversity.org] og i Cure for All Diseases). Kanskje vil det holde seg unna, men sjansene er store for at bakteriene vil ha en jevn kilde til giftstoffer for å bli re-infisert. Plukk opp kuren for alle sykdommer for å lære hvordan du ikke kan infisere deg selv på nytt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta