Leddgikt -Start helbredelsesprosessen

L

Den første vestlige sykdommen jeg noen gang var kjent med som liten gutt var leddgikt. Min kjære farfar, Bertha Cooper, led av denne patologien i mange år. Hun hadde det veldig ille i håndleddene og leddene. Jeg husker at hun spurte meg om jeg ville gå til en vinmonopol på hjørnet av 101st Street og Avalon Boulevard i Watts, California, og kjøpe henne Ben Gay, en hvit farmasøytisk antiinflammatorisk gni. Hun ville gni Ben Gay på håndleddene og leddene og senene også.

Som liten gutt forsto jeg ikke sykdom. Jeg visste ikke hvordan bestemoren min utviklet leddgikt. Alt jeg visste er at hun hadde det (og hevdet det også).

Men da universet ga meg Akashic Records av kunnskap om helse på slutten av 1990 -tallet, forsto jeg endelig hvorfor bestemor Sis (Bertha) utviklet og led av leddgikt. Du skjønner, bestemoren min var opprinnelig fra Sør -Mississippi for å være nøyaktig. Den ideelle middagen var “soul food”. Min bestemor var en utmerket kokk, og jeg smakte aldri noen mat i mine døve, stumme og blinde dager og år som smakte bedre enn min bestemors mat/matlaging.

Selv om denne såkalte maten, sjelmaten, smakte godt, forstår jeg nå at smak ikke er kriteriet eller målepinnen for hva som er sunt eller ernæringsmessig. Det var bestemors god smakende sjelmat som gjorde henne mot leddgikt og senebetennelse. Ja, alt det maisbrød, collard og sennepsgrønt, salt svinekjøtt, kandisert syltetøy, stekt kylling, lever, steinbit, pinnekjøtt, rock Cornish -høne, nakkebein, skinke, hvit ris, etc. gjorde det til slutt (og resten av min familiemedlemmer) i. For ikke å snakke om å spise alt det hvite, raffinerte Webber- og Wonder -brødet, klaffestikk (pannekaker), sirup og kjeks, bacon, pølser, gelékake, gelésmørbrød, saltkjeks, Wienpølser, kjøttdeig, spam, hog’s head cheese, liverwurst, etc. Og hva med all den varme kakaoen, kaffen (snøret med hvitt sukker og melkekrem), smørmelk, petermelk, Kool-Aid og bruspop som hun drakk?

Hun røykte ikke sigaretter som sine fem sønner, men hun ville rulle opp sine egne røyk med tobakk av Prince Albert og Zig Zag -papir. Barndomsvennene mine trodde bestemoren min røk marihuana. Det var litt flaut til de fant ut hva det var hun egentlig røykte.

Jeg nevnte alt ovenfor for å fortelle dere alle at min bestemors leddgikt var forårsaket av det hun spiste og drakk daglig gjennom uvitenhet, tradisjon og vane.

Alt det kjøttet konverterte til urinsyre i min bestemors ledd og leddbånd. Stivelsen brøt ned i kolsyre og kom også inn i leddene hennes. Det samme gjorde melkesyren fra nedbremsingen av meieriproduktene hun konsumerte.

Røykingen skapte også en for sur tilstand hos min bestemor. Hun hadde også anfall med gikt, noe som ikke er annet enn leddgikt i ankelområdet.

Du skjønner, leddgikt er en tilstand av betennelse i leddene. Det er alt det er. Det latinske ordet “Arth” betyr “ledd”, og det engelske suffikset, “det er” betyr “betennelse”. Hva er betennelse? En brenning! Hva forårsaker denne brenningen eller betennelsen? SYRE!!! Enkelt og greit!

Bestemor Sis var heldig og døde til slutt av degenerasjon (som leger kaller naturlig død). Sønnene hennes (og svigerdatter, nevøer, nieser og barnebarn) var imidlertid ikke så heldige og døde av den lumske kreften, inkludert min far fra lungekreft i 1994 og min mor fra kreft i bukspyttkjertelen i 1999.

Familien min kunne ikke, ville ikke, og den dag i dag vil jeg fortsatt ikke tro at det de putter i munnen forårsaker patologier og til slutt dreper dem. Det var lett å avskrive meg da jeg var muslim og medlem av Nation of Islam på begynnelsen av 1990 -tallet, og bare sa “den gutten er sint på hvite mennesker og verden!” Men i dag som naturist, hva er deres unnskyldning? Ikke annet enn uvitenhet og tradisjonell lammelse! Sjelmat er en tradisjon, Djehuty! Ja, en tradisjon som fører til en tidlig grav!

En av de største bidragsyterne til leddgikt er collard og sennepsgrønt. Beklager Svarte folk, negre og sjelematelskere! Men dette er sant! Grønt er snøret med “oksalsyre”, og denne oksalsyren produseres sterkt når du lager grønnsakene. Dette er sant! Og for deg sjokoladeelskere som er rotte avføring, inneholder din dyrebare sjokolade også oksalsyre.

Jeg vil ikke at du skal tro at sjelemat er årsaken til leddgikt, fordi mange hvite mennesker, meksikanere/latinoer og asiater også lider av leddgikt. Som sjelemat vil Standard American Diet også forårsake leddgikt. Leddgikt er en amerikansk sykdom!

Hvis du forstår leddgikt, bør du forstå senebetennelse og gikt. De er sure væsker som bygger opp problemer i leddene som forårsaker betennelse (smerte).

De fleste i dag lider av leddgikt (og senebetennelse og gikt) bekjemper symptomene på disse inflammatoriske sykdommene med legemidler av farmasøytisk kvalitet. Selv om Gud instruerte bibeltroende om å helbrede seg selv med urter (Åpenbaringen 22: 2, Esekiel 47:12 og Pslams 104: 14), i sin merkelige lydighet mot Gud, tar de fiendens legemidler som forlenger leddgikt. Hvorfor og hvordan? Fordi legemidler av farmasøytisk kvalitet, selv om de er laget av alkaloider, til slutt brytes ned til SYRE (spesielt asketisk syre, som spiser dine røde blodlegemer) i kroppen, og syre produserer betennelse, så hvor intelligent er det å ta noe for å målrette mot symptomet som til slutt forlenger og forverrer den opprinnelige tilstanden?

Mother Nature har gitt helbredelse for leddgikt og andre inflammatoriske sykdommer. For å helbrede fra leddgikt er alt du trenger å konsumere visse urter. Urter som er antiinflammatoriske i naturen er de beste for å helbrede fra leddgikt. Disse urter inkluderer Meadowsweet, Peppermint, Wintergreen, Birch, White and Black Willow Bark og Balm of Gilead.

Andre visse urter fungerer imidlertid synergistisk med urter over. Personlig kan ingen helbredelse fra leddgikt skje effektivt uten følgende urter: Devil’s Claw, Boswellia (Frankincense), Uva Ursi, Mullein leaf, Saffron, Cayenne pepper, Feverfew, and Guaiac wood.

Devil’s Claw, Boswellia, Uva Ursi og Mullein er de viktigste leddgiktene. De motvirker sterkt slim, som er biproduktet av syre, som forårsaker betennelse.

Organisk svovel, ofte kalt MSM -svovel, er også bra for å helbrede leddgikt. Så er Noni juice!

Du kan også lage din egen helbredende salve av et basismør eller olje som shea- eller kakaosmør, kokosnøtt-, oliven- eller mandelolje (eller annen god olje) og tilsette noen få dråper (10-15 dråper) av følgende eteriske oljer: Peppermynte, Nellik, Vintergrønn, Eukalyptus, Bjørk og/eller Spearmint.

Du kan gni denne salven direkte på leddene eller andre problemområder. Det er veldig beroligende og helbredende.

Og selvfølgelig, som urteleger, har jeg formulert min egen felles formel som består av alle urter nevnt ovenfor, som er en kraftig liten formel som gjør underverker for meg når håndleddene mine begynner å gjøre vondt av overdreven skriving (skriver opp alt det juridiske påstanden) ).

Jeg kan ikke glemme magnetterapi også for leddgikt. Magneter gjør et problem eller skadet område alkalisk og forbedrer også sirkulasjonen til problemområdet, slik at helbredelsen kan begynne.

Min gode venn og bror, Mark Lomax, musiker, helbredet seg selv fra alvorlige anfall av urinsyregikt, en annen syretilstand. Det er noen år siden han hadde gikt. Hva gjorde han? Først avgiftet han kroppen på Full Body Detox. Deretter gjorde han en daglig diett av våre Electric Greens Cell Food (ren alkalinitet), Joints Formula og Black Cherry Juice Concentrate. Du ville ikke kjenne igjen denne broren hvis du kjente ham for 3 år siden. Han mistet også mer enn 70 kg på disse urter. Denne mannen er et gående eksempel på helbredelse!

Jeg bør også nevne viktigheten av ananasenzymer kalt Bromelain for helbredelse av leddgikt og andre syretilstander. Bromelain- eller ananasenzymer har antiinflammatorisk karakter og effekt og gir derfor helbredelse for leddgikt. De smaker akkurat som godteri og er tyggbare, og du kan tygge så mye du vil, selv om 3-6 tabletter etter middagen burde gjort jobben. Du finner Bromelain i de fleste gode helsekostbutikker.

Bløtlegging av betente kroppsdeler i varmt vann og essensielle oljer av peppermynte og eukalyptus er også gunstig for leddgikt.

Men viktigst for å bekjempe leddgikt er modifisert kosthold. Kutt ut eller kutt ned på kjøtt og meieriprodukter. Dette er to av de største synderne i å forårsake leddgikt. En grønnsakscocktail bestående av selleri, persille, eple og/eller gulrot (for sødme og base) 3-4 ganger i uken vil i stor grad fjerne syreoppbygging i leddene. Unngå for all del alle sure drikker (øl, brus, melk, appelsinjuice, vin, kaffe, etc.).

Livet er så fantastisk når du vet hvordan du skal helbrede og forhindre sykdom. Forståelsen av sykdommer er like viktig. Noen ganger er jeg full av sorg og sorg fra min kunnskap og vet at folk lider av mangel på kunnskap (og galskap også). Se Forkynneren 1:18 og Hosea 4: 6

Imidlertid er fremtidens barn, inkludert min sønn, Asim, og datteren, Layla og andre Conscious Minds -avkom – Nadya, Najee, Elijah, Asar, Sunshine og den nyeste utgaven fra Melia og Obea, og de andre (her ute på vestkysten i Los Angeles) vil alle ha nytte av denne dype kunnskapen om riktig kosthold, så vel som min lidelse og sorg, så vel som foreldrene deres. Jeg er også ganske sikker på at mange barn rundt om i landet også vil ha nytte av foreldrenes lesing og bruk av denne helseinformasjonen og kunnskapen som er fritt distribuert.

Så mye som jeg elsket sjelemat og slektningens matlaging tilbake i mine dødsdager (negre), kunne du ikke sette en pistol mot hodet mitt og tvinge meg til å spise et stykke kylling eller svinekjøtt i dag, og jeg mener det! Jeg elsker meg selv for mye til å skade mitt tempel. Barna mine er vakre (og veldig skarpe og forgjengelige) på grunn av hva foreldrene spiste før og mens de ble unnfanget. Du kan også gjøre det!

Gjør endringen folk! Smak er ikke kriteriet for hva som er sunt. Næringsinnhold er!

Fred og kjærlighet, lesertall!

Produkter som kan starte helingsprosessen: MUCUS BUSTER, MSM SULFUR, ACID BUSTER.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta