Medisinsk marihuana og leddgikt

M

Leddgikt er en tilstand som innebærer skader på kroppsleddene. Det finnes forskjellige typer leddgikt, og hver av dem har en annen årsak. De vanligste artrittene inkluderer slitasjegikt som skyldes traumer, alder eller infeksjon. I mange studier er det bevist at medisinsk marihuana er en effektiv kur mot leddgiktssmerter og også betennelse.

Omtrent 27 millioner amerikanere har slitasjegikt som kan forårsake sammenbrudd i leddbrusk som kan føre til betennelse og smerte. Ytterligere 1,3 millioner lever med revmatoid artritt, en autoimmun som skaper alvorlige smerter. Videre har 300 000 barn i USA juvenil artritt. Selv om mange leger ikke vil anbefale å bruke medisinsk cannabis for små barn, kan eldre tenåringer og voksne behandle leddgikt med hamp.

I en studie fra 2005 ble THC og cannabidiol funnet å skape bemerkelsesverdige forbedringer i søvnkvalitet, smerte og reduserer sykdomsaktivitet hos personer med revmatoid artritt. Begge forbindelsene er blant cannabinoider som naturlig forekommer i marihuana. I løpet av 2000 oppdaget undersøkelser at cannabidiol blokkerte utviklingen av leddgikt effektivt i dyreforsøk. Imidlertid er det fortsatt spørsmålet om lovligheten av å bruke medisinsk marihuana, men det er allerede flere stater som legaliserer bruken og regulerer det ved bruk av et medisinsk marihuana -kort.

Likevel er det mange mennesker som hevder at de faktisk føler seg lettet ved å røyke en regulert mengde marihuana. Noen pasienter hevder at det er et bedre alternativ til medisinene de ofte tar, for eksempel smertestillende midler, som også kan ha negative bivirkninger, spesielt ved langvarig bruk. Når du bestemmer deg for å bruke medisinsk cannabis for å lindre symptomene på leddgikt, bør du alltid kontakte legen din. Husk at legen din er den beste personen til å avgjøre om marihuana er bra for å lindre smerter og betennelser på grunn av leddgikt. I noen stater der marihuana er lovlig, bruker de medisinsk marihuana -kort for å overvåke og regulere bruken av det. Bruken av kortet er bare begrenset til pasienter som har resepter og anbefalinger fra legene sine om å bruke medisinsk marihuana for å lindre symptomene på deres sykdommer. Noen stater tillater en å dyrke sin egen marihuana plante strengt av helsemessige årsaker. Overdreven vekst og bruk av planten er straffbart, og det er fare for straffeforfølgelse hvis den blir oppdaget. Det pågår fortsatt debatter i mange stater om medisinsk marihuana skal legaliseres eller ikke.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta