Naturlig anti -aldring gjennom LED -lysbehandling

N

Lysbehandling mot aldring er noe som bare har blitt studert av vitenskap. Det er morsomt å tenke på at lys brukes som en antialdringsteknikk, spesielt siden en av de verste tingene for huden er overeksponering for direkte sollys. Men som med alle andre ting er moderasjon nøkkelen. Etter hvert som tiden går, viser vitenskap og studier mer og mer at lys er en av de mest fordelaktige tingene for menneskekroppen. Det har lenge vært kjent at lys er en integrert del av produksjonen av vitamin D i kroppen, og tilstedeværelsen av lys utløser frigjøring av positive hormoner i kroppen.

Mange studier har vist at forskjellige former for lys har forskjellige, veldig spesifikke positive effekter på kroppen. LED -lysterapi, for eksempel, blir nå mye undersøkt som en metode for å stimulere skadede celler i helbredelsesprosessen. Rødt lys, så vel som nær infrarødt lys er en bølgelengde av lys som er i stand til å trenge gjennom de første hudlagene og komme ned i det dypere vevet under. Dette lysspekteret bidrar til å stimulere cellen til å skape energi i form av ATP, og også ved å stimulere produksjonen av nytt DNA.

Andre studier blir også gjort om kroppens evne til å metabolisere direkte sollys inn i kroppen for energi. Det er virkelig interessant informasjon. Kroppen ser ut til å finne alle forskjellige lysspektrum nyttige, og kan behandle dem deretter for å få en positiv effekt. Så la oss gå tilbake til anti -aldring lysterapi.

I mine studier av lysets egenskaper og dets virkninger på kroppen, har anti -aldring lysterapi dukket opp igjen og igjen. Det er en prosess som bruker LED -lys for å stimulere helse og vitalitet i celler. Studier har vist at LED -lysterapi kan være svært gunstig for å hjelpe skadede celler i reparasjonsprosessen. De stimulerer vekst og energiproduksjon for å hjelpe cellen med å gjenopprette seg selv. Siden aldring kan beskrives som en form for skade, hevder noen nettsteder at LED -lysterapi kan snu alderstegn og redusere rynker. Etter det jeg er i stand til å samle, er dette ikke tilfelle. Anti -aldring lysterapi ser imidlertid ut til å holde sunn hud ungdommelig lenger. Men før noen går ut og kjøper en dyr anti -aldring, må det bemerkes at de samme effektene på huden kan oppnås ved å legge seg i direkte sollys i en kort periode hver dag.

Direkte sollys omfatter alle bølgelengder på lysspekteret, og på grunn av det alt en person kan få fra LED -lysterapi, kan de teknisk sett også få fra eksponering for direkte sollys. Imidlertid bør det bemerkes at LED -lysbehandling og anti -aldringsterapi ikke har det andre spekteret av spekteret som forårsaker solforbrenning og kan føre til hudkreft. Derfor foretrekker de fleste å bruke lysdioder i sitt eget hjem. Lysdioder kan også konsentrere lysenergien de avgir, og redusere brukstiden som trengs. De fleste mennesker har ikke tid til å tilbringe 2 timer under direkte sollys. De har imidlertid tid til å bruke en LED på overflaten av huden mens de ser en time på favoritt -TV -programmet.

Menneskekroppen er stort sett vann. Hud blir vanligvis ikke betraktet som et gjennomsiktig stoff, men for mye av lysspekteret er det virkelig det. På samme måte som lys er i stand til å trenge inn i havets overflate, slik er også noe av spekteret i stand til å trenge gjennom overflaten av huden. Rødt og nær infrarødt lys er i stand til å trenge gjennom huden, opptil 6 tommer ifølge noen rapporter. Men når LED -lys trenger inn i huden, spres det vanligvis veldig raskt. Avhengig av hvilken type materiale det møter (bein, muskler, fett) og hvilken spesifikk lysbølgelengde som brukes, vil det spre seg raskere. Heldigvis med tanke på anti -aldring lysterapi trenger ikke bølgelengden å trenge særlig langt inn for å møte det skadede vevet. Men det er fortsatt viktig å få riktig bølgelengde og intensitet. Normale lysdioder vil gjøre jobben, men på grunn av den billige naturen til medisinske lysdioder er det generelt tryggere å bare gå med en som er spesielt designet for bruk med menneskekroppen. God helbredelse til alle!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta