Naturlige urtemedisiner for leddgikt – Forstå hvordan du kan bli kvitt leddgikt

N

Naturlige urtemedisiner for leddgikt som virkelig fungerer; Forstå hvordan du kan bli kvitt leddgikt ved å følge disse naturlige urtemedisinene for leddgikt.

Swedish Bitters anbefales for revmatisme.

Devil’s Claw (Harpago) virker ved å avgifte kroppen og styrker immunsystemet. Det kan forårsake kvalme hos visse mennesker, avhengig av hvor giftig kroppen er. Tillat 4 til 6 uker før du tar djevelens klo før du vurderer effekten. Kok ½ til 1 ts rot i en kopp rent vann i 15 minutter og drikk 3 ganger om dagen. Det er antiinflammatorisk og er spesielt nyttig for slitasjegikt.

Comfrey te bør tas daglig. Comfrey vokser veldig lett i hagen, og det vil være tilrådelig å ha flere planter av den. Den formerer seg raskt i fuktig jord. Det gamle navnet på comfrey var beinstrikk og det er en fantastisk vevs healer. For leddgikt, dypp et stort blader i varmt vann for å myke det og vikle rundt det rammede området. Comfrey -te er laget med en ¼ kopp strimlet urt (kun hentet fra et fullvokst blad) og fyller koppen med kokende vann. Når den er avkjølt litt, sil og drikk. Honning eller byggmalt kan brukes til å søte.

Evening Primrose frø brukes mot degenerative sykdommer som revmatoid artritt og MS.

Laksolje er svært gunstig da den gir essensielle fettsyrer (omega 3) for å hjelpe kroppen til å produsere naturlige antiinflammatoriske kjemikalier. Purslane (Portulacaceae), også kjent som claytonia, gruvesalat eller grisetang, er en annen kilde til omega 3. Legg den i en salat. Den fulle fordelaktige effekten tar omtrent 3 til 6 måneder, så fortsett.

Hampfrøolje inneholder omega 3, 6 og 9 oljer og er høy i GLA. Disse egenskapene finnes sjelden i balanse i en hvilken som helst plante, noe som gjør hampfrøolje til et utmerket valg for leddgikt.

For å forhindre at kroppen trekker kalsium fra bein og tenner for å motvirke de høye syrenivåene i blodet (nesten alltid tilfellet med revmatiske), lag en te av spiselige sellerifrø og/eller løvetannrot. Kok rent vann og vent 30 sekunder før du heller over 1 teskje urter i en kopp. La stå i 10 minutter før du drikker.

For smertelindring, lag te av baldrian som ovenfor, eller av chickweed (som vokser vilt på steder) ved hjelp av 2 ts tørket urt. La det stå i bare 5 minutter. Fersk chickweed kan brukes i salat.

Feber er ganske usmakelig som te, men spis tre ganger om dagen et hakket blad maskert i en sandwich. Det kan ta opptil 6 måneder å få resultater, men det har gitt lettelse ikke bare for leddgikt, men også for migrene. Start nå og fortsett. Skal ikke brukes under graviditet.

For å hjelpe sirkulasjonen i det berørte området, lag te av cayennepepper og bruk i en kompress.

En 1/4 teskje malt ingefær i en kopp kokt vann første morgen hver morgen begynner å lønne seg om 3 uker. Dette er en kur som brukes i kinesisk medisin. Ingefær fraråder hvite blodlegemer som dannes rundt leddet, og det er derfor en markant reduksjon av smerte.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta