Naturmedisiner for reversering av leddgikt

N

Når du søker etter naturmidler for leddgikt, kan ingenting være et bedre sted enn kjøkkenet ditt, ideelt sett. Urter vi bruker noen ganger daglig, noen ganger tilfeldig eller noen ganger en gang i å lage retter fungerer faktisk underverker når de brukes som naturlige midler. Kjøkkenet vårt er et bod på ingen avstand for å bruke disse urter for å behandle sykdom. Leddgikt er ikke et unntak fra dette, ettersom vi kan bruke en rekke friske urter, også tilgjengelige i tørr form, for å lindre leddsmerter, ledesymptomet på leddgikt.

Noen av de naturlige rettsmidler for leddgikt inkluderer:

1. Gurkemeie og ingefærte

Vi sluker daglig mange kopper te, men hvis vi utvikler en vane med å tilsette gurkemeie og ingefær og begynner å ta det som en rutine, vil det definitivt redusere betennelsen i leddene. Gurkemeie- og ingefærte er et naturlig middel mot osteo og revmatoid artritt. Ganske sent har gurkemeie fått mye oppmerksomhet for sin aktive ingrediens, kalt curcumin, da den er en kraftig antioksidant. Videre reduserer det nivået av 2 enzymer som forårsaker betennelse, som er det ledende symptomet på leddgikt.

2. Epsom Salt Soak

Epsom salt er et fantastisk stoff og samtidig en av de viktigste kjøkkenartiklene. Epsom salt fungerer som et naturlig middel for å lindre smerter, da det inneholder magnesiumsulfat. Det er et naturlig produsert mineral, som bærer magnesiumsulfat; den inneholder høye nivåer av magnesium. Du kan bruke Epsom Salt ved å fortynne det i varmt vann og dyppe den berørte kroppsdelen som hendene i løsningen til vannet er varmt eller du kan ta et helkroppsbad fra et varmt vannkar ved å tilsette 2 kopper Epsom Salt, forblir nedsenket i det vannet i 15 minutter.

3. Smøring med ekstra jomfruolivenolje

En annen naturlig middel mot leddgikt er Extra Virgin Olive Oil. Ved å smøre oljen på og rundt de smertefulle leddene, lindrer du smerter og det er sant!

Extra Virgin Olive Oil fungerer som aspirin som er en stor smertelindring; den inneholder en forbindelse som heter oleocanthal som reduserer inflammatoriske enzymer COX-1 og COX-2. Vær forsiktig med at du bare bruker “kaldpresset” ekstra jomfruolivenolje, da varme reduserer virkningen på det smertefulle leddet. Du kan også bruke den internt, i matlagingsretter fra denne fantastiske oljen, og erstatte den andre fettoljetypen med Extra Virgin Olive Oil i stedet.

4. Løvetannblad

Løvetannblad hjelper til med å reparere skadet vev, ettersom de er veldig rike på vitamin A og C. Inntaket av løvetannblader hjelper leveren med å rense giftstoffer ut av blod. Som et naturlig middel kan løvetannblader brukes for sine antiinflammatoriske fordeler, som inneholder linolsyre, som er essensiell fettsyre som kroppen trenger for å lage prostaglandin; det kontrollerer først og fremst immunresponser og demper betennelse. Bruk løvetannblad til å lage salat eller te. Er det ikke et fantastisk naturlig middel for å behandle leddgikt? Det er!

5. Hvit pilte

White Willow Tea er akkurat som aspirin, da den inneholder en ledende ingrediens som heter salicin, som endres til salisylsyre i kroppen; den matcher med acetylsalisylsyre, den ledende ingrediensen i aspirin. Siden det naturlig tilgjengelige salicinet endres bare etter å ha passert gjennom magen, forårsaker det mindre irritasjon eller bivirkninger. Du kan lage te av hvite pilblader versjon av omtrent alt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta