Nopal kaktusjuice og revmatoid artritt – kan dette virkelig hjelpe til med å lindre smerter for deg?

N

Noe som mange trenger å vite om er nopal kaktusjuice og revmatoid. Hvis du lider av leddgikt, må du være oppmerksom på måtene som denne juicen virkelig vil kunne hjelpe til med å lindre smerten din.

Kaktusjuicen kommer fra nopal kaktus, som også blir referert til som Opuntia ficus-indica og også er kjent som den stikkende pæren. Denne kaktusen ligger i Sonoran -ørkenen i Mexico og i det sørvestlige USA.

Det har vist seg å gi mange helsemessige fordeler for alle som drikker juice laget av det.

Den er laget med magnesium, vitamin C og kalsium. I tillegg har den også aminosyren som er kjent som taurin, den har antioksidantproteiner referert til som betalains og er også rik på flavonoider.

Dette er alle gode ting å putte i kroppen din, som vil bidra til å gi deg mange helsemessige fordeler. En av de største fordelene er at det vil bidra til å redusere betennelse som er forårsaket av leddgikt.

Du vil merke en reduksjon av betennelse på mange forskjellige områder. Noen av disse områdene inkluderer:

– Muskler
– Arteriell
– Mage -tarm
– Beinbetennelse
– Kardiovaskulær

Så hvis du lider av betennelse i noen av disse områdene i kroppen, kan du bruke denne juicen for å hjelpe deg med å redusere smerten og hevelsen.

Det har blitt utført en rekke etanolekstraktstudier på frukten som denne saften er laget av som viser at inntak av denne frukten kan bidra til å hemme migrasjon av hvite blodlegemer. Dette er nøkkelen til utvikling av sykdom som involverer betennelse.

Hvis du lider av leddgikt, er informasjonen ovenfor definitivt viktig å vite, men det er også en god idé å prøve denne juicen selv. Mange mennesker har funnet smertelindring av det på grunn av fordelene det gir kroppen din og fordi det hjelper dem med å lindre smerten.

Du vil være smart og gjøre din egen forskning om det, slik at du kan være så informert som mulig før du tar den endelige beslutningen om å prøve det. På denne måten føler du deg komfortabel med å bruke saften og forstår nøyaktig hvordan det kommer deg til gode og lindrer smerten din.

Nå som du er mer klar over nopal kaktusjuice og revmatoid artritt, trenger du bare å bestemme selv om dette er noe verdt å prøve. Bare husk at andre mennesker har funnet lindring av smerten ved å bruke den, og dette betyr at hvis du gir den en sjanse, kan du også.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta