Oprah og Dr Oz – Beste anti-aldrende hudpleieprodukt

O

Det finnes et bredt utvalg av hudpleiekremer mot aldring på markedet i dag. Så det ser ut til at det nesten er overveldende når du begynner å velge den rette for hudpleiebehovene dine. Det er alltid en god idé å stole på anbefalingene fra eksperter som vet mer enn deg, som Dr. Oz, som er omtalt i TV-programmet Oprah.

Det finnes et bredt utvalg av hudpleiekremer mot aldring på markedet i dag. Så det ser ut til at det nesten er overveldende når du begynner å velge den rette for hudpleiebehovene dine. Det er alltid en god idé å stole på anbefalingene fra eksperter som vet mer enn deg, som Dr. Oz, som er omtalt i TV-programmet Oprah. Det har vist seg mange ganger i laboratorietester at antioksidanter som Dermitage-krem og Resveratrol-kosttilskudd bremser aldringsprosessen og i noen tilfeller reverserer den.

Dr. Oz er godt respektert for sin forskning mot aldring. I et intervju med Oprah uttalte han at den mest effektive måten å forsinke effekten av aldring på er å påføre Dermitage-krem og bruke et Resveratrol-kosttilskudd oralt. Han fastholder at det ikke er vanskelig å ha ung, glødende hud. Du trenger bare å bruke disse to antioksidantproduktene.

Resveratrol kosttilskudd bør tas med en stor mengde vann. En sidegevinst med Resveratrol er vekttap. Det er en antioksidant som forbedrer hudtonen og hjelper til med celleavgifting. Effektene bekjemper aldring og visse sykdommer: kreft, sirkulasjonsproblemer og diabetes. De fleste brukere vil merke økt energi og generelt forbedret utseende.

Kombinert med tillegg av resveratrol-tilskudd, påføres Dermitage-krem også. Den er behagelig å påføre, og du kan merke et forbedret utseende etter første påføring. Om noen uker vil du virkelig merke en viss forbedring. Dette produktet har vist seg å være spesielt effektivt på mørke ringer.

Å bruke disse to produktene regelmessig kan resultere i et yngre utseende, ifølge Dr. Oz. Så du kan trygt anta at dette er det beste anti-aldrende hudpleieproduktet du kan bruke. Eller du kan bare spørre Oprah!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta