Perricone foreslåtte kosttilskudd for strekkmerker og anti-aldring

P

Hvordan forsvinner røde strekkmerker? Ifølge Dr Nicholas Perricone MD ved å følge et enkelt kostholds- og treningsprogram og hudpleieregime er det mulig å ikke bare reversere tegn på aldring, men også strekkmerker.

Dr. Nicholas Perricone er en høyt ansett bestselgerskribent som har utført omfattende vitenskapelig laboratorieundersøkelse av hudsykdommer som følge av eksponering for huden, dårlig kosthold, forurensning, stress og feil hudbehandlinger.

Han har jobbet hardt for å gi menn og kvinner et valg enn å velge kjemiske behandlinger som peeling, Botox og laserbehandlinger, noe som tydeligvis ikke er for alle.

Denne medisinske spesialisten mener at ved å følge hans råd ikke bare kan du angripe rynker og strekkmerker direkte, men du kan også redusere sjansene for å bli rammet av hjertesykdommer, kreft, leddgikt og mange andre svekkende, livstruende tilstander.

For at dette skal skje, anbefaler han å forynge kroppen internt med kosttilskudd. Disse kosttilskuddene inkluderer essensielle fettsyrer, glutamin, omega 3 fettsyrer, omega 6 fettsyrer, antioksidanter, alfaliponsyre, CO Q10 og L-karnitin/karnitin. Det antas at disse superantioksidantene trenger inn i cellene hvor de deretter reduserer eventuelle betennelsestilstander og også bekjemper frie radikaler. Det er denne legens tro at de riktige ernæringsmessige vitaminene og kosttilskuddene kan hjelpe menn og kvinner over hele verden til å holde seg biologisk yngre enn de egentlig er.

Etter denne forskningen har han laget et grundig kosttilskuddsprogram som han mener gjenoppretter huden fullstendig slik at den ligner mye yngre dager.

Ulempen er at kostnadene for dette programmet kan være mer enn mange mennesker kan budsjettere med, og hans anbefaling er kontinuerlig bruk for livet.

Det kan være uoverkommelig for mange strekkmerker. Det er en rekke matvalg du kan gjøre som kan hjelpe med både forebygging og behandling av strekkmerker.

Her er noen matvarer for å unngå og behandle strekkmerker:

Spis mat med høyt innhold av vitamin A, E og C, eller ta kosttilskudd i tillegg til kostholdet ditt. Gravide kvinner bør imidlertid unngå å ta mer enn 25 000 IE vitamin A.

Legg til mat eller kosttilskudd som inneholder mye sink.

Spis mat som inneholder essensielle fettsyrer som fet fisk og grønnsaker.

Det finnes også en rekke strekkmerkeforebyggende kremer og behandlinger som er rimelige og enkle å bruke i komforten og privatlivet til ditt eget hjem.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta