Private Label-produkter – Anti-aldring hudpleiekremer, kremer og punktbehandlinger vurderes

P

Hvis du eier et selskap som selger kosmetiske produkter av en hvilken som helst type, enten det er den dyreste typen merkenavn eller et lavkostalternativ med høyt volum; uansett, det er fornuftig å sette ut produksjonen av disse produktene og din private label. Interessant nok eier ikke alle de beste luksusmerkekosmetikkproduktene sine egne laboratorier eller produksjonsanlegg, åh, jeg antar at noen har det, de som har vært i bransjen i mange tiår, men de fleste outsourcer dem alle.

Hvorfor spør du? Det er enkelt, egentlig er de fleste av disse store merkevareselskapene som selger kosmetiske produkter som antialdringskrem, kremer og foundations virkelig markedsføringsselskaper. De bruker all sin tid på markedsføring, merkevarebygging og reklame for produktene sine. De er opptatt med å arrangere reklamearrangementer, og sende folk ut i felten for å representere produktene deres.

Det er det de er gode på og det er det de gjør. Du har for eksempel sett produkter på toppnivå i kjøpesentre der en pen jente vil gi deg en prøve av en hudkrem, serum, toner eller til og med en flekkbehandling. Når de har satt denne prøven på huden din, kan du føle dens beroligende prosess, og dermed er du mer tilbøyelig til å kjøpe den. Det er dette de spesialiserer seg på, og de gjør det fordi det er det de er gode på.

Bedrifter gjør det mye bedre når de kan utvide sine produktlinjer for å løse alle deres kunders og klienters behov. For eksempel vil de kanskje ha forskjellige typer hudkrem som hjelper i forskjellige situasjoner. For eksempel eksponering for UV-lys for å forhindre solbrenthet, eller krem ​​som beroliger huden etter langvarig kontakt med saltvann. Dessuten må ingrediensene i disse produktene kunne samhandle med klorvann, og ved alle forskjellige temperaturer.

Har din bedrift laboratorier til å gjøre alt dette, har de erfaringen, og hvor skal du finne de beste kjemikerne i landet til å gjøre alt dette for deg? Begynner du å se de utrolige kapitalutgiftene som kreves for å ha dine egne laboratorier og produksjonsanlegg? Nå kan du se hvorfor så mange av de beste selskapene outsourcer produksjonen av disse produktene til selskaper som spesialiserer seg på privat merkeproduksjon.

Det er mye mer til fuktighetskremer, hudkremer, solkrem og hudprodukter. Du kan ikke vite alt, og derfor trenger du et godt solid laboratorium, og produsent i ryggen. Du trenger noen som kan koordinere det private merket, en spesialmerket beholder og akkurat det rette produktet for å presentere for merkevarelojalistene dine som er villige til å betale deg store penger for å løse alle deres kosmetiske behov. Du har også et ansvar for å gjøre det riktig, og fortsatt beholde et overskudd.

I dette tilfellet fungerer outsourcing og kontraktsproduksjon. Det er ikke bare logisk, når du stopper opp og tenker på det, er det egentlig det eneste svaret. Outsourcing er løsningen, nå er det din jobb å gjennomføre den strategien. Jeg håper virkelig du vil vurdere alt dette.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta