Renovage – Anti-aldring hudpleie ingrediens

R

Renovage, en antialdrende hudpleieingrediens har trukket mye oppmerksomhet med sin påstand om å være opprinnelsen til ungdomskilden fordi den fungerer på cellenivå der lang levetid og ungdommelighet bestemmes.

Denne potente aktive ingrediensen letter celler og korrigerer på cellenivå. Dette er kanskje ikke bare en haug med snakk, siden det har vært flere studier utført på Renovage. Vitro-studien hevder at den er gunstig ved samtidig funksjonell utvinning og strukturell utvinning. En annen klinisk studie viste at det var betydelige synlige og strukturelle forbedringer i huden og tegn på aldring. Det var en 35 % forbedring i fasthet, 45 % forbedring i tone og en 56 % reduksjon i pigmentflekker. Linjer og rynker ble betydelig redusert.

Fordi Renovage fungerer på DNA-nivå, er resultatene ikke overfladiske som med noen andre antialdringsingredienser, som bare bekjemper rynker og ikke gjør noe for å faktisk gjenopprette ens ungdommelige utseende. De fleste anti-aldringsprodukter gjør ingenting for å tone huden, redusere rødhet, fortynne størrelsen på porene, redusere aldersflekker og rødhet, der som Renovage gjør.

Mens andre antialdringsprodukter behandler symptomene, kommer Renovage ned til årsaken, som er å relatere aldrende celler som har gått inn i senescensfasen for raskt, på grunn av akkumulert DNA-skade som bygger seg opp over tid og ikke repareres.

Hva er tegn på aldring Renovage fungerer på?

1. Hudens funksjoner – Med Renovage vil 60 % fylles på basert på kliniske tester.

2. Cellemotstand – Klinisk testing viste at Renovage hadde evnen til å regenerere 75 % til 100 % av huden på cellenivå, og eliminere giftstoffene som forårsaker rynker, solflekker, rødhet og forstørrede porer.

3. Sårheling – Du er kanskje ikke klar over at rynker faktisk er et sår, og Renovage kan helbrede ikke bare rynker, men også kutt og arr.

4. Bekjempe aldringstegn – Kliniske studier bekreftet at når Renovage er startet, er huden i stand til kontinuerlig å bekjempe aldring.

Hvilke andre resultater vil du se når du bruker Renovage? Fordi den bekjemper skader fra frie radikaler, kan du se en sunnere, yngre hud med en forbedret tekstur. Det fungerer kanskje ikke i alle 100 % av tilfellene, men det ser ut til å være noen bevis på at det er effektivt.

Det er ikke hver dag det kommer en anti-aldringsingrediens som virker, og når en kommer med så mye nytte, er det ikke overraskende at alle begynner å bli litt begeistret. Tross alt, med Renovage handler det ikke om å dekke det til. I stedet handler det om å finne roten til årsaken og det er aldring. Ingen av oss kan unngå det, men vi kan absolutt bremse ting ved å komme til mobilnivå.

Kanskje ungdommens kilde ikke lenger er et mysterium, en hemmelighet de fleste av oss aldri vil vite om. Det ser ut til at Renovage kan være en ungdomskilde vi alle har lett etter. Det kan ha en positiv effekt på huden din når det gjelder utseende og anti-aldring.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta