Revitalisert huden din med spesialiserte ansiktsbehandlinger

R

Ta en pause og få huden din tilbake til livet ved å unne deg selv en overbærende ansiktsbehandling på skjønnhetssalongene på Hawthorn, Kew og Richmond. Ansiktsbehandlinger hjelper til med å eliminere giftstoffer og forbedrer både tekstur og utseende, samtidig som huden din er myk og revitalisert.

Hvis du ikke er sikker på hvilken ansiktsbehandling du skal velge, kan skjønnhetseksperter hjelpe deg med å anbefale ulike behandlinger basert på din hudtype og individuelle behov. Skjønnhetsekspertene på Hawthorn, Kew og Richmond tilbyr en sunn hudanalyse og diskuterer også forskjellige ansiktsbehandlinger, ved å bruke ingredienser av verdensklasse for å fremme myk overflatebehandling og også adressere eventuelle hudproblemer.

Anti-aldring Facial

Den er egnet for forskjellige hudtyper – aldrende, trøtt, dehydrert og solskadet. Denne effektive behandlingen bidrar til å forbedre huden og inhalerer liv tilbake i huden din. Det regnes også som en forebyggende behandling for yngre hud, noe som gjør den perfekt for kvinner i alle aldre. Det er en velværebehandling for øyne, ansikt og nakke. Du kan se umiddelbare resultater etter fullført behandling, som omfatter redusert synlighet av fine linjer og rynker, kapillærer, rødhet og aldersflekker. Rutinemessige anti-aldringsbehandlinger bekjemper egen aldring ved å øke kollagenproduksjonen, slik at huden kan gjenvinne sin elastisitet og dermed eliminere døde hudceller.

Varighet: 60 minutter

Problemløsende ansiktsbehandling

Den passer best til kombinert, tett og fet hud. Det bidrar til å redusere åpne porer og forbedrer utseendet til akne-utsatt hud. Det er en eksepsjonell aknebehandling som virker på alfa-redaktor-enzymet som igjen reduserer ekstra talg relatert til akne-utsatt hud.

Effektive ingredienser bidrar til å redusere betennelse og redusere bakterier for å forbedre aknetilstanden.

Varighet: 60 minutter

Lysende ansiktsbehandling

Den er spesielt designet for ujevn, matt og sliten hud. Denne ansiktsbehandlingen hjelper til med å bringe tilbake klarhet, fasthet og fuktighet. Resultatene kan sees etter den første behandlingen, og etterlater huden din fast, fløyelsmyk og revitalisert.

Varighet: 60 minutter

Marin infusjon ansiktsbehandling

Sammensetningen av marine aktive ingredienser fremmer absorpsjon av behandlingsmasken for å behandle dehydrert hud, tørr/sensitiv hud, fet hud og også hud som mangler glød.

Varighet: 60 minutter

LED ansiktsbehandling

Dette ligner på anti-aldrings ansiktsbehandling som passer for alle hudtyper, bidrar til å minimere fine linjer, øke kollagen, hudutstråling og forsterke produktabsorpsjonen alt i én behandling.

Varighet: 30 minutterHvordan ta vare på huden din etter en ansiktsbehandling?

Vi ønsker alle å ha den langvarige glødende effekten etter en ansiktsbehandling, ikke sant! For å forlenge den fantastiske og livlige fargen må den vedlikeholdes. Tenk på det! For eksempel vil du ikke vaske bilen en gang og forvente at den skal være ren og skinnende i en måned etter konstant kjøring. Det samme er tilfellet med huden vår. Det er et av de største organene i kroppen, og dekker alle viktige ting på innsiden. Den utfører den største jobben av alle! Den bør gis den første oppmerksomheten den fortjener.

For å redusere rødhet og urenheter etter en ansiktsbehandling, bør du følge spesielle instruksjoner som din kosmetolog gir deg og rense huden din med en subtil, ikke-komedogen krem ​​eller skum. Det anbefales også å hoppe over toner for de tidligere vaskene etter ansiktsbehandlingen; huden din trenger det ikke etter en ansiktsbehandling. Drøft alvorlige rensemidler og kraftig skrubbing i ca. 48-72 timer etter behandlingen.

Ansiktet ditt er blant de mest utsatte delene av kroppen din, og det er også et av de første områdene som begynner å vise tegn på aldring så vel som miljøbelastninger – så det blir viktig å behandle det med forsiktighet.

About the author

Add comment