Revmatoid artritt – Den helbredende krisen legen din aldri har nevnt

R

Revmatoid artritt er en lidelse som forandrer liv og forblir et mysterium for våre mest strålende medisinske sinn. Så mye at de fleste tradisjonelt utdannede revmatologer som gir omsorg til pasienter som lider av den fryktede lidelsen har en tendens til å begrense omfanget av omsorg til å redusere smerter og ubehag. Dette har vært status quo for hvordan pasienter som lider av revmatoid artritt har blitt ivaretatt de siste tiårene. Medisinsk vitenskap har tilsynelatende ikke hatt det for travelt med å finne en protokoll for reversering av sykdom og helseopprettelse som kan deles ut til allmennheten.

De siste årene har vi sett fremveksten av bekymrede grupper, i strid med det tradisjonelle medisinske feltet, krevende svar og presset konvolutten når det gjelder nye og lovende helseopprettende behandlinger og terapier for de mange former for leddgikt. Mange av disse stemmene har faktiske, vitenskapelig avledede protokoller i hånden som i mange tilfeller har vist seg å være effektive for å lindre smerter og ubehag ved revmatoid artritt. Det er noen som går så langt som å påstå at de har oppdaget “kurer” for alle revmatiske plager.

Ukjent for den gjennomsnittlige fyren på gaten, det er noe som sjelden diskuteres, selv i medisinske kretser, som er i forkant av ethvert fornuftig, praktisk og vellykket forsøk på å gjenopprette helsen til alle som lider av revmatiske klager. Dette er naturens renseprosess som homøopatiske leger og andre naturkurer behandler kaller helbredelseskrisen.

En helbredende krise finner vanligvis sted i løpet av de første tre til åtte ukene av en bevisst og vedvarende, total kroppsrensende innsats. Gjennomsnittlig varighet er fra tre til fem dager. Det er ofte initiert av en terapeutisk rask eller rensende diett. Dette tillater et uforanderlig naturprinsipp å sparke inn, som ofte blir referert til som ‘kurens lov’. Dette prinsippet lærer at:

1. Den naturlige kur for enhver sykdomstilstand starter dypt inne i kroppen og trener ut mot huden.

2. Den naturlige kur for enhver sykdomstilstand starter med hodet og beveger seg nedover mot føttene.

3. Den naturlige kur for enhver sykdomstilstand foregår i motsatt rekkefølge slik symptomene opprinnelig dukket opp i kroppen.

En sykdomstilstand som leddgikt følger en bestemt vei eller stadier av forverring og nedbrytning og en forutsigbar vei til utvinning. Når en leddgikt engasjerer seg i en eller annen form for systemisk fjerning av avfall og vedtar et biologisk vennlig fastende eller et rensende diett, vil denne personen ofte begynne å gå gjennom de samme symptomene som ble opplevd på forskjellige stadier mens sykdommen utviklet seg.

Det er på dette punktet at naturen ved hjelp av en helbredende krise kan gå en person tilbake gjennom de degenerative, kroniske, subakutte og akutte stadiene av deres revmatiske sykdom til den opprinnelige tilstanden for akutt irritasjon er nådd. Tilbakeføring av sykdomstilstanden ved grunnlaget kan ofte oppnås hvis personen fortsetter å la det store uforanderlige naturprinsippet fungere uhindret i hele kroppen.

Derfra handler det ganske enkelt om å følge et fornuftig kostholdsprogram og vedta visse livsstilsendringer for å oppnå ønsket mål om delvis eller fullstendig reversering av den revmatiske lidelsen. Det mange biologisk orienterte utøvere har visst i årevis, og hva noen av våre samtidige helsepersonell oppdager, er at uten en helbredende krise og prosessen med å reversere sykdommen, kan det ikke være noen fullstendig bedring av sykdom.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta