Sinne holdt inne i kroppen førte til leddgikt – Min helbredende reise Del 1

S

Hele årets artikler vil være en serie helbredende artikler om min artrittiske hoftehelbredelsesreise og deretter helbredelsen etter artroskopisk kirurgi av hoften. Jeg har hatt smerter i hoften min på grunn av leddgikt de siste par årene nå. Da jeg fikk sjekket det ut, ble jeg fortalt av ortopeden min at selv om jeg er for ung nå, vil jeg på et tidspunkt trenge en ny hofte på grunn av degenerativ leddgikt. Denne mindre enn fantastiske nyheten var så veldig opprørende, men for meg, men det var nå på tide å øke helbredelsen min med Reiki. Deretter var det som normalt igjen. Så tilbake til treningsøktene mine, da det egentlig ikke er noe å gjøre ennå, men å håndtere sporadiske leddgiktssmerter og fortsette med Reiki for å hjelpe.

Under en av treningsøktene mine i april i fjor innså jeg at noe var fryktelig galt. Etter treningen og dagen etter hadde jeg ikke den vanlige smerten som om jeg trente. Det var en skarp kontinuerlig smerte som vi oppdaget kort tid etter gjennom et artrogram MR, at jeg nå hadde labral tåre. Hellige ku, den smerten var forferdelig og fortsatte å være forferdelig resten av året, selv med Reiki, fysioterapi og proloterapinjeksjoner for å fremme naturlig helbredelse! Da jeg følte at nok var nok, bestemte legen min og jeg at for meg var det artroskopisk kirurgi for å reparere tåren i labrummet og hva de ellers finner der inne. Denne operasjonen fant sted 30. januar 2020.

Den neste artikkelserien ble skrevet som et sammendrag av helbredelsen som hadde funnet sted i løpet av det siste halvannet året der jeg er nå etter operasjonen, og alle de forskjellige metodene jeg har brukt i løpet av prosessen. Det er mitt håp at gjennom mitt skriving vil folk som leser artiklene mine se at det ikke er noen helbredende metode som er en og ferdig. Ekte helbredelse finner sted i løpet av livet ditt, og noen ganger selv om du tror at du har gått forbi en spesielt vanskelig livserfaring, er det sannsynlig at du kanskje ikke har gitt ut så mye av dette problemet som du tror. Så i løpet av de neste månedene vil jeg dele med deg den transformasjonsprosessen for helbredelse som skjedde mens jeg jobbet med leddgikt i hoften min, sammen med de mange forskjellige helbredelsesmetodene jeg brukte og hvordan de har hjulpet meg under en veldig vanskelig og smertefull tid i livet mitt. Forhåpentligvis reiser alle gjennom den personlige helbredelsesreisen min og søker hjelp de kan trenge ved å lære at vi alle er unike. Og det samme er prosessen vår, og derfor ber jeg alle mine klienter om å være tålmodige, ettersom det å helbrede alt definitivt er en prosess.

Jeg har praktisert Reiki nå i over 10 år og er nå en Reiki Master Teacher og en medisinsk Reiki Master. Læren min om Reiki er veldig personlig for meg i det faktum at jeg har lært på den harde måten at følelsesmessige smerter inneholdt lenge nok, faktisk skaper kaos i din fysiske kropp. Beviset for meg var kreft to ganger! Dessverre tok det litt tid for meg å fordøye, men la det synke inn! Følelsesmessige smerter i meg skapte kreft i kroppen min to ganger!

For en tid siden skrev jeg en artikkel om hvordan internaliserte følelser blir til fysisk smerte. Det jeg ikke visste den gangen, er den smerten som noen ganger kommer til deg i form av leddgikt, en forverring av beinene dine, og kan skyldes å holde på sinne. Jeg lærte dette av en vakker lysarbeider, Rita V Klyauzova, som gjennom Quantum Healing Hypnosis Technique. Hun var i stand til å vise meg nøyaktig hva som ble holdt inne i meg. Gjennom Ritas form for helbredelse hjalp hun meg med å lære at jeg fremdeles trengte å tilgi de tidligere følelsesmessige smerter som jeg tilsynelatende holdt så tett på.

Min frykt var at hvis jeg ikke gjorde arbeidet med å frigjøre alle mine følelsesmessige ting før operasjonen, kan leddgiktproblemet fortsette med en hevn eller enda verre i det samme området. Så, selvfølgelig må jeg gjøre noen undersøkelser, og dette er det jeg har funnet:

Slipp frykt og sinne for å helbrede leddgikt, 9. juli 2019 skrevet av Christiane Northrup, MD (1) https://www.drnorthrup.com/heal-arthritis-release-fear-anger/
“Alle smerter har følelsesmessige røtter. Faktisk viser studier at emosjonelle faktorer er avgjørende for utviklingen av RA. Følelsene knyttet til leddgikt er vanligvis uuttrykt sinne, harme, aggresjon, kritikk (av seg selv og andre), mangel på støtte, Eksperter antyder at en av grunnene til at kvinner rammes av RA fire ganger oftere enn menn, er at kvinner læres fra tidlig barndom å ikke uttrykke sinne. ” (1)

Jeg fant en annen artikkel skrevet av Jeanette Raymond, PhD 9. september 2012, kalt Unexpressed Anger And Stress Predispose Women To Reumatoid Arthritis. (2) https://losangeleswestsidetherapy.com/2012/09/09/unexpressed-anger-and-stress-predispose-women-to-rheumatoid-arthritis/
“En rapport i Journal of Chronic Disease så lenge siden som 1964 gjennomgikk forskningen om personlighet som de med legediagnostisert revmatoid artritt og fant at pasienter har en tendens til å være selvoppofrende, masochistisk, konform, selvbevisst, sjenert, hemmet, perfeksjonistisk , og interessert i sport og spill. ” (2)

Jeg har gjort så mye internt arbeid i hele mitt liv for å ha det bra, og etter to anfall av kreft trodde jeg virkelig ikke at jeg fortsatt holdt på noe. Jeg trodde jeg hadde sluppet alt, om ikke det meste av den følelsesmessige smerten i fortiden min. Åh, gutt tok jeg feil … den gjenværende følelsesmessige smerten fra fortiden min som fremdeles holdt inne i meg, hjalp den generative leddgikt sammen, og på grunn av den kompromitterte hoften var en labral tåre lett å få til. Jeg jobbet med Reiki hver kveld mens jeg lå i sengen på hoften min, men det daglige gå- og livelivet hjalp ikke på det hele, ettersom leddgikt hjalp det med å forverres og slite labrummet.

Selv etter å ha praktisert Reiki i 10 år, hjulpet andre og gjort mitt eget interne arbeid, ser det ut til at jeg fortsatt har en helbredelsesreise foran meg. Takeawayen her som jeg vil dele er at tilgivelse helbreder alt. Så tilgivelse er der reisen min begynner.

Hvis du befinner deg på et sted hvor livet ditt ikke lenger fungerer for deg, finn en healer som resonerer med deg, og la dem hjelpe deg med å finne en måte å endre dansen i livet ditt. Og hvis du er på din egen helbredelsesreise, vil jeg minne deg på at helbredelse er rotete. Og det tar tid, så vær tålmodig med deg selv. Ikke min sterke side, jeg skal innrømme, men det er derfor jeg deler historien min.

Jeg har vært så heldig å støte på mange forskjellige typer healere som alle har hjulpet meg på min reise underveis. Jeg ble velsignet over å ha funnet Rita, og hun ble brakt til meg av en klient av meg. Ord kan ikke engang begynne å takke noen av dem nok for det kjærlige lyset og kunnskapen som ble brakt til meg da våre veier krysset hverandre. Det viser bare at alt i livet er tidsmessig guddommelig. Det er min tid å slippe noen ting og fikse denne hoften.

Misjonen min er å hjelpe folk med å finne lyset, enten det er gjennom helbredelsesøkter jeg kan tilby, dele et annet healerarbeid eller gjennom mine egne personlige helbredelsesopplevelser som jeg har delt. Hvis jeg kan hjelpe en person med noen av disse tingene, så er jeg glad for å ha gjort det. Så hold øynene åpne for neste del av helbredelsesreisen:
Skyggearbeid frigjør smerte og bringer lyset inn! La oss dykke inn!

Og vennligst del denne artikkelen med alle du tror kan trenge å høre noe om dette!

Nok en flott lesning med nyttig informasjon hvis du har tid:
Følelser som sinne og tristhet kan forårsake smerte og være et resultat av det av Marjorie S. Miller, Pennsylvania State University 10. september 2018
https://medicalxpress.com/news/2018-09-emotions-anger-sadness-pain-result.html

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta