Stamcelle-anti-aldringsbehandlinger i Tyskland

S

Introduksjon:

De legendariske celleterapibaserte antialdringsbehandlingene har blitt tilbudt i Tyskland siden de siste 60 årene med stor suksess. Den integrerte tilnærmingen som brukes under celleterapiprosedyrer bidrar til å redusere biologisk alder med 7-10 år. Livet begynner på organisasjonsstadiet til enkeltcellen og slutter i domenet til den flercellede organismen. Det endelige målet for enhver medisinsk behandling bør være å gjenopprette alle evner til den funksjonelle enheten i livet – cellen. Bare sunne funksjonelle celler kan gjøre det mulig for vev og organer å oppfylle sin oppgave og sikre utvikling og overlevelse av organismen. Ettersom vi blir eldre dør flere celler eller blir funksjonsfeil sammenlignet med antall nye celler som dannes inne i kroppen vår. Denne nedoverbakkeprosessen starter vanligvis etter 35 års alder hos de fleste. Dessverre orienterer farmasøytisk medisin seg i dag mot «symptomlindring» som kan registreres eller utledes ved hjelp av vitenskapelige og tekniske hjelpemidler (mikroskop, elektronmikroskop, biokjemiske data, elektroniske opptak). Den neglisjerer dermed alle dimensjonale områder under og over de såkalte objektive deteksjonsmetodene, og ved å gjøre det definerer den sine grenser.

Grunnleggende prinsipper for celleterapi:

Ved organekstrakt- og cellulær terapi administreres celler eller ekstrakter av forskjellige føtale dyrevev via intramuskulær injeksjon i menneskekroppen for terapeutiske formål. Disse xenograft-implantatene brytes ned til deres grunnleggende elementer (enzymer, polypeptider, deoksyribonukleinsyrer, ribonukleinsyrer og andre grunnleggende organiske stoffer) og gjenbrukes av cellene, vevet og organene til personen som behandles. Den grunnleggende teorien bak organekstrakt – og celleterapi er prinsippet ‘Similia Similibus’ eller ‘Like Cures Like’, som uttalt av Paracelsus, en lege og filosof på 1500-tallet. Paracelsus og mange andre tidlige leger mente at den beste måten å gjenoppbygge eller revitalisere syke organer eller aldrende vev var å bruke friske levende celler av samme vevstype. Moderne organekstrakt- og celleterapi refererer til behandling ved injeksjon med cellulære elementer og hele celler fra friske ufødte eller fosterlige sauer eller kalver spesielt avlet for medisinske formål under et strengt kontrollert og forurensningsfritt miljø i høye alpine fjell. Organekstrakt- og celleterapi “vekker” faktisk sovende celler i menneskekroppen, og stimulerer derved veksten og funksjonen til eksisterende vev og reparerer eller regenererer gamle og feilfungerende celler. Organekstrakt- og celleterapi tilbyr noe vitaminer, mineraler og andre konvensjonelle eller naturlige behandlinger ikke kan. Det kan gi de nøyaktige komponentene som er nødvendige for at skadet eller sykt vev skal helbrede og regenerere. Mens de fleste farmasøytiske legemidler virker ved å undertrykke visse symptomer over en kort periode og bare så lenge de tas, stimulerer organekstrakt- og celleterapi kroppens egen helbredende og revitaliserende kraft og har en langsiktig effekt.

Historien og vitenskapen om celleterapi:

Celleterapi går tusenvis av år tilbake. Skrevet i 1600 f.Kr., anbefalte Eber Papyrus of medisin injeksjon av dyreorganer for å forbedre menneskelig vitalitet. I middelalderen observerte Parcelsus, for første gang, at den organisatoriske enheten i alt liv; cellen, var elementet i ‘like heals like’. På slutten av 1800-tallet oppdaget den franske nobelprisvinneren Dr. Alexis Carrel cellenes potensielt udødelige natur ved å holde liv i fragmenter av et kyllinghjerte 25 år etter at fuglen døde. Denne prestasjonen ble utført ved å kombinere cellulært materiale fra forskjellige hjerter til én cellekultur. På slutten av 1800-tallet anerkjente Paris-fysiologen CE Brown-Sequard styrken av cellulær terapi ved å injisere seg selv med et ekstrakt laget av testiklene til en ung okse. Hans virilitet ble subjektivt økt på grunn av testosteronet i ekstraktet. På 1920-tallet satte den russiske øyelegen Vladimir Filatov i gang bruken av føtale cellulære og aloe planteekstraktterapier for ikke-spesifikk foryngelse av kronisk syke pasienter. Hans tidligste påståtte suksesser var i å reversere retinitis pigmentosa og involusjonell retinal makuladegenerasjon. På 1930-tallet ble kirurgen Niehans stadig mer interessert i endokrinologi mens han tjente som stabssjef ved et av de anerkjente sykehusene i Tyskland/Sveits. En av Niehans første oppdagelser var at celler som stammer fra organene til føtal sau kunne injiseres i menneskekroppen uten å utløse den naturlige forsvarsmekanismen som virker til å avvise fremmed protein.

I 1931 ble Paul Niehans innkalt til en nødoperasjon hvor han ble bedt om å utføre en transplantasjon for en eldre kvinne hvis biskjoldbruskkjertler ble fjernet under en skjoldbruskkjerteloperasjon ved et uhell. Pasienten var i kritisk tilstand, og i et kappløp med tiden forsøkte Niehans i stedet å injisere kvinnen med biskjoldbruskkjertelen til en stut suspendert i en saltvannsløsning, grovt tilberedt på stedet. Kvinnen som ellers ville ha dødd umiddelbart, ble faktisk raskt stabilisert og fortsatte å forbedre seg ettersom hun fortsatte å leve i 30 år til! I de førti årene etter hans første vellykkede eksperimenter, brukte Niehans sine oppdagelser i organekstrakt- og celleterapi over 50 000 ganger. Blant Niehans pasienter var kjendiser som Charles Chaplin, Robert Cummings, Joan Crawford, Charles de Gaulle, Dwight og Marnie Eisenhower, Winston Churchill, Charles Boyer, Bernard Baruch, hertugen og hertuginnen av Windsor, Joseph Kennedy og mange andre. I 1953 ble Niehans kalt til sengen til den syke pave Pius XII. I takknemlighet for vellykkede resultater av sin egen celleterapi, inviterte pave Pius XII Niehans til å bli medlem av det pavelige vitenskapsakademi. Niehans forsket også på kreftmotstandsegenskapene til føtale mesenkymceller i en godt regulert bindevevsmatrise. Han brukte celler fra frontalhjernen for å behandle mongolisme. Han brukte hud- og øyecelleekstrakter for å behandle albinisme, injiserte leverceller for å behandle skrumplever, og brukte testikkelceller for å behandle impotens. Over tusen vitenskapelige studier har vist effektiviteten av celleterapi. Ved å radioaktivt markere vevsekstrakt har forskere vært i stand til å fastslå hva som skjer med organekstraktet og cellematerialet etter at det er injisert.

Celleterapipreparater:

Celleterapipreparater er avledet fra føtal sau eller kalv i henhold til en proprietær produksjons- og kryokonserveringsprosess i Nord-Tyskland. Disse preparatene må alltid injiseres i nylaget form for å få maksimal terapeutisk effekt. Mer enn 30 preparater fra ulike vevstyper er tilgjengelig. Alle preparater er produsert av et GMP-sertifisert laboratorium og underlagt en rekke strenge mikrobiologiske og biologiske levedyktighetstester for å sikre høyeste grad av effektivitet og sikkerhet. Hvert preparat inneholder > 10 millioner vevsspesifikke celler avledet fra levende vev.

Celleterapi for antialdring (revitalisering):

Hver pasient gjennomgår først blod, urin og andre funksjonelle diagnostiske tester som spesifikt måler “pro-aging” parametere + “antioksidantstatus” + “hormonnivåer”. Dette gir den behandlende legen god informasjon om gjeldende funksjonsstatus for ulike kroppsorganer og hjelper til med å utforme et individualisert (personliggjort) antialdringsprogram. Revitaliseringsprogrammet innebærer foryngelse av 3 hovedsystemer i kroppen som styrer aldring. De er det endokrine systemet, immunsystemet og avgiftningssystemet. Bare det å injisere celleterapipreparatene gir kanskje ikke gode resultater. Det er derfor, før celleterapiprosedyren, hver pasient gjennomgår omfattende IV/IM detox-prosedyrer, intravenøse ozonøkter, laserrevitalisering av blod, IV høydose-vitamin/mineraler/sporelementbehandlinger i flere dager for å gjøre kroppsorganene maksimalt mottakelige for de innkommende nye cellene. Foryngelse av de ovennevnte 3 kroppssystemene har vist en såkalt reversering eller en dramatisk nedgang i for tidlig aldring, gjenoppretting av kraft og vitalitet, libido, økt interesse for daglige aktiviteter, høyere mental konsentrasjon og fokus samt sunn hud og reduserte rynker. Følgende organceller brukes: – Thymus, hjerne, milt, lever, nyre, hjerte, binyre, hypofyse, hud, eggstokk eller testikler.

Andre kliniske indikasjoner:

Behandling av kronisk utmattelsessyndrom, immunsvikt, infertilitet, diabetes, frossen skulder, skulderstivhet, migrene, leddsmerter, depresjon, melasma, aldrende hud, akne, høysnue, premenstruelt syndrom, livmorfibrose, endometriose, søvnløshet, leverdysfunksjon , soppinfeksjon, fordøyelsesproblemer, nerverelatert ubehag, ekstrem kulde, anemi, lav libido, forstoppelse, gastritt, tarmforgiftning og hormonelle ubalanser.

Sikkerhet og effektivitet:

Siden celleterapipreparatene har svært lav antigenisitet; de er ikke lett gjenkjent som fremmede av mottakerens immunsystem, og derfor forårsaker de vanligvis ikke signifikante kliniske bivirkninger. Donordyr og alle preparater er grundig testet for å utelukke overføring av zoonoser og infeksjoner; det er ingen kjente tilfeller med bruk av disse preparatene. Akutte allergiske reaksjoner med ferske frosne eller frysetørkede organekstrakter og cellepreparater er ytterst sjeldne. Hvis slike reaksjoner skulle oppstå, er de lett håndterbare med antihistaminer, steroider og intravenøs væskeutvidelse. Organekstraktet og cellepreparatene til føtale xenogene celler preger sin kraft på gamle, slitne og degenererende celler, stimulerer dem til å fungere med fornyet effektivitet, og forbedrer derved organfunksjonen og kraften og vitaliteten til hele organismen – Total kroppsrevitalisering.

Langvarige fordeler:

Hver prosedyre og terapeutisk intervensjon som utføres under antialdringsprogrammet er for regenerering av kroppens individuelle celler og organer (dvs. regenerering fra INSIDE), fordi aldringsprosessen først starter på celle-/organnivå, og deretter, med årene sakte viser seg. utvortes som rynker i ansiktet, eller utvikling av en kronisk sykdom, eller generelt tap av vitalitet eller vektøkning eller glemsel, eller tap av hår, eller tap av libido eller nedsatt syn, eller dårlig søvnkvalitet, etc. Gjennomgår celleterapi basert anti -aldringsprogram en gang i året etter 40 års alder hjelper ikke bare “Look and Feel” betydelig yngre, men tilbyr også en utmerket forebygging mot alderdomssykdommer, dvs. Diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk, impotens, kreft, etc.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta