Tea Tree Oil – Anti-aldring "Nedenunder" Lure på

T

Fet hudpleiebehandling

Tea tree olje er en effektiv behandling for fet hudpleie og aknetyper. Dette naturlige produktet er svært allsidig og kan brukes mot en rekke plager og tilstander.

Den er ekstremt skånsom mot huden og forhindrer infeksjoner, rydder opp porene for å forhindre tilstopping av smuss og talg, og kan redusere arrdannelse som ofte oppstår ved akne. Det er et naturlig antiseptisk, bakteriedrepende, soppdrepende og antibakterielt middel.

Akne behandling hudpleie

Mange oljeaktige og aknetyper er forårsaket av bakterier. Tea tree olje er kjent for sine helbredende egenskaper, så dette gjør dette produktet til et populært valg for fet og akne hud.

Denne hudbehandlingen vil lett blande seg med hudoljen og den endrer de kjemiske barrierene i huden som ikke inviterer til vekst av sopp og andre organismer.

Dette produktet kan kjøpes i sin rene form, og det brukes også som ingrediens i mange andre produkter. Disse produktene spenner fra medisinske midler til naturlig hud- og skjønnhetspleie.

Hudpleiebehandling for fet og akne hud kan være like enkelt som å påføre oljen direkte på de aktive urene eller overdrevent fete områdene med en bomullspinne, eller den kan også finnes i en rekke produkter som ansiktsrens, tonere, flekkbehandlinger , geler, kremer, masker, behandlinger over natten, blemish sticks og sminke.

Aromaterapi Magi – Hudpleietips

Denne naturlige oljen kan også brukes i aromaterapi. En fin måte å balansere ut fet hud på er å bruke en blanding av eterisk olje med litt grovt havsalt.

Påfør skrubbblandingen på ansiktet ditt i sirkulære bevegelser og unngå øyeområdet. Skyll av med lunkent vann. Saltet hjelper til med eksfoliering, mens oljen renser huden, tørker opp de fete områdene og beroliger huden.

“Down under” Wonder

Tetreet er hjemmehørende i Australia og det nordlige New South Wales. Oljen oppnås ved dampdestillasjon av bladene.

Ekte tea tree olje kommer fra Malaeuca tea tree. Det er mange merker der ute som er fra underordnede trær. Sørg for at kjøpet er ekte.

Nyt underverkene til denne oljen – “Natures medisinsett i en flaske.”

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta