Tips for antialdrende hudpleie

T

Tautrekkingen mellom huden og aldringsprosessen har pågått i årevis, for kilden til evig ungdom har alltid unngått menneskene. Ettersom tiden går, eldes vi. Som sårbare tyr folk til alt som kan bringe ungdom tilbake. Når vi blir eldre, klarer ikke huden lenger å holde på fuktigheten som den en gang gjorde, og kollagen- og elastinfibrene, som støtter huden, blir svakere. Naturen tar det også, og huden synker, og det oppstår rynker. Fuktighetskremer tar midlertidig vare på rynkene ved å smøre huden og få den til å se glatt ut, men det er ingen langsiktig løsning. Hvis du ønsker å gjenopprette et mer ungdommelig utseende, trenger du en effektiv strategi som kombinerer en rekke behandlingsalternativer, tilpasset dine behov. Denne artikkelen gir deg et vell av informasjon for å hjelpe deg å oppnå og opprettholde et ungdommelig utseende.

Sol deg med måte, ca 20 minutter om dagen i sesongen. Soleksponeringen er helt nødvendig for både robust helse og en pen hud. Beskytt imidlertid huden din mot solbrenthet og unnlat eller begrens bruken av solsenger, siden kunstige UVA-stråler og brannskader fremskynder aldring av huden din.

Tren med måte. En rask spasertur på en halv time om dagen er avgjørende for din generelle helse og en flott hud. For mye trening tømmer kroppen for essensielle mineraler og andre næringsstoffer og letter aldring.

Eksfoliering gjør at huden din kan absorbere fuktighet ved å fjerne død hud fra overflaten. Nyere hud vokser i stedet som gir deg et forynget utseende. Eksfolianter kan jevne ut huden, stimulere kollagenproduksjonen og bli kvitt rynker. Når du mister fuktighet, fremstår huden din grov, tørr og gammel, så det er viktig å drikke mye vann og bruke en fuktighetskrem med mindre vann. Oljebaserte fuktighetskremer beskytter hudens naturlige fuktighet og holder den frisk og smidig.

Anti aldring hudpleie betyr også at du må spise sunt. Reduser forbruket av fett og bearbeidede karbohydrater; spise mer fullkorn og karotenoidrik frukt og grønnsaker. Vitamin ACE er veldig nyttig. Vitamin A har blitt foreslått å bidra til å bygge kollagenfibre i huden i tillegg til dens mer overfladiske eksfolierende egenskap. Dette er grunnlaget for bruken for å minimere forekomsten av fine rynkelinjer. Vitamin C fungerer som en antioksidant og anses som viktig i sårheling fordi det hjelper til med å stabilisere kollagen. Når det påføres lokalt, kan vitamin C redusere fine linjer og rynker og kan redusere alvorlighetsgraden av solbrenthet. Vitamin E er en annen antioksidant som viser seg å ha anti-inflammatoriske effekter på huden. Når det påføres lokalt, har vitamin E vist seg å forbedre fuktighet, mykhet og glatthet og gir også beskjeden fotobeskyttelse.

Grønn teekstrakt er bra for huden. Grønn tes anti-inflammatoriske og anti-vekst egenskaper finnes i mange hudpleieprodukter designet for å redusere forekomsten av hevelser, rynker, fine linjer og store porer.

Bare én søvnløs natt eller en dag med bekymringer kan få en kvinne til å se dobbelt så gammel ut som hun; derfor ikke glem å ha rikelig med søvn, og reduser bekymringer, konflikter og dysterhet i livet ditt så mye som mulig. Lykke og frihet fra stress er de mest effektive anti-aldringsmidlene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta