Topp 9 anti-aldrende urter for å hjelpe deg med å se yngre ut og føle deg yngre

T

Visste du at krydderne du putter i maten din kan bidra til å bekjempe sykdom og bremse den naturlige aldringsprosessen? Hvis du liker meg og har en krydderhylle, har halvparten av krydderne i hyllen knapt blitt brukt og i noen tilfeller aldri åpnet i det hele tatt! Etter å ha gjort noen undersøkelser kan følgende 9 urter hjelpe deg med å se yngre ut og føle deg yngre.

Her er de 9 beste antialdringsurter som vi anbefaler:

  • Italiensk krydder – Italian Spice er en blanding av kraftige urter som har sterke antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper. Dette krydderet kan hjelpe deg med problemer som utløses av betennelse (som leddgikt eller astma).
  • Timian – Timian er et krydder som har antimikrobielle egenskaper. Faktisk legger mange munnvannsselskaper timian til munnvann og antiseptiske produkter. Timian har kraftige antioksidantegenskaper som kan nøytralisere frie radikaler.
  • Salvie – Hvis du lider av leddgikt, åreforkalkning eller astma, er salvie et krydder som vil hjelpe deg. Salvie er en kraftig antiinflammatorisk og kan hjelpe deg med å lindre sykdommer som trives av betennelse.
  • Merian – Har du fordøyelsesproblemer? Tilsetning av meriansk krydder til måltidene dine kan bidra til å stimulere fordøyelsen. Hvis du lider av kramper og annen fordøyelsessykdom, kan merian være i stand til å gi deg lettelse.
  • Oregano – Oregano -krydderet brukes ofte for å bekjempe soppinfeksjoner. Oregano brukes i mange italienske retter. Jeg er italiensk, så dette er et av hans favorittkrydder å anbefale.
  • Apple Pie Spice – En krydderblanding som inneholder ingefær. Ingefær har mange anti-aging egenskaper. Det er nyttig i behandling av kvalme. Ikke bare det, ingefær er en kraftig antiinflammatorisk og er til og med nyttig for å stimulere leveren.
  • Jamaicansk krydder – Dette er et krydder som brukes i mange land som et middel mot gass- og fordøyelsesproblemer.
  • Kanel – Kanel smaker ikke bare deilig, det hjelper til med å regulere blodsukkeret og har kreftdempende egenskaper.
  • Tumeric – Dette var krydderet #1 som jeg anbefalte på de ti beste aldringstrykkene. Det har vist seg å være et kraftig antiinflammatorisk krydder. Det hjelper også å bekjempe nesten alle typer kreft!

Her er noen bonustips som kan forlenge barberhøvelens levetid, rydde opp din hud og hindre at huden din blir for tørr.

1. Etter at du er ferdig med å barbere deg i dusjen, gi barberhøvelen et raskt blikk for å løsne håret og blåse på det tre ganger. Dette vil hjelpe til med å fjerne håret og vannet fra barberhøvelen din som eroderer barberbladene dine raskere.

2. Vask ansiktet ditt sist i dusjen. Ansiktet ditt blir renere hvis du vasker det sist og med mindre rester. Huden din blir tydeligere.

3. Ta lunkne dusjer. Tørre dusjer gjør huden din tørr og vasker av hudbeskyttende oljer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta