Vitamin C Supplement – Skjønnhetsvitaminer for antialdrende hudpleie

V

Et vitamin C-tilskudd gir en antialdringsboost til din daglige hudpleie-skjønnhetskur. Dens antioksidantstyrke bekjemper og blokkerer virkningen av angrep fra frie radikaler og forhindrer fremtidige tegn på aldring, fornyer elastisitet og fasthet, og reduserer utseendet til aldrende hud.

Selv om det er best å få i seg vitaminer og mineraler fra vitaminrik mat, kan vitamintilskudd være nyttig for å sikre at du får nok av vitaminet kroppen din trenger, spesielt når det gjelder vannløselige vitaminer (som vitamin C) som betyr at kroppen bruker det den trenger og skiller ut resten. Av denne grunn er et daglig behov avgjørende.

De fleste av oss i dagens raske samfunn oppfyller ikke de grunnleggende daglige kostholdsreglene for å få i seg tilstrekkelige mengder av de viktige antialdringsnæringsstoffene som anbefales.

Vitamin C finnes i overflod i sitrusfrukter, antioksidantfrukter, som appelsiner, kiwi, papaya, grapefrukt og sitroner, og i grønnsaker som brokkoli, blomkål og grønne bladgrønnsaker som spinat.

Hudvitaminer for sunn glødende hud

Solens ultrafiolette stråler ødelegger over tid hudens kollagenprotein, noe som resulterer i et skinnaktig hudutseende, flekker, hudpigmentering og ansiktsrynker.

Vitamin-C-produkter hjelper til med å reparere hudskader fra solen og gjenoppretter fasthet og hudtone. Den beskytter, helbreder huden og hjelper til med å reparere solskader på huden og gir overall glødende hudfordeler.

Vitamin C er en av de kraftigste og beste antioksidantene som bidrar til å stimulere dannelsen av kollagen, stoffet som gir huden dens fasthet og elastisitet.

Rollen til vitamin C i hudpleie

Selv om vitamin C ble oppdaget for over 70 år siden som middelet som forhindrer skjørbuk, har det blitt anerkjent for å hjelpe til med å forynge huden.

Studier har vist stor suksess at antioksidanter, som vitamin c, er utstyrt for å bekjempe frie radikaler forbundet med for tidlig aldring av huden, og bekjempe rynkedannelse før de begynner.

Vitamin-c (L-asorbinsyre) kan med hell brukes i mange anti-aldringsbehandlinger hvis det er friskt, stabilt og riktig lagret.

Å være ustabil betyr at den lett oksiderer når den utsettes for luft. Oksidert vitamin C vil ikke være til nytte for huden, så dette er grunnen til at det er veldig viktig å være veldig selektiv i ditt kjøp av antialdrende hudpleieprodukter.

L-askorbinsyre er den “naturlige” formen av c-vitaminet. Aktuelle C-produkter av god kvalitet inneholder stabil L-askorbinsyre ved lav pH, som gjør at vitamin C kan absorberes av huden.

Ulempen med anti-aldringsbehandlinger av aktuell vitamin c er, for at det skal være effektivt, er konsentrasjonsformuleringene svært sure, noe som kan være irriterende, spesielt for personer med hudfølsomhet.

Aktuelle antioksidantkonsentrasjoner av c-vitaminer må være minst 10 % oppløsningsstyrke for å øke kollagensyntesen.

Over tid vil vitamin c synlig forbedre hudens klarhet, tone og tekstur og minimere forekomsten av fine linjer under øynene og ansiktsrynker, og etterlate huden med et fastere, jevnere og yngre hudutseende.

Forskning viser at aktuell vitamin C også tilbyr fotobeskyttende egenskaper. Det er imidlertid viktig å merke seg at aktuell vitamin C ikke er et solkremprodukt, så ekstra ansiktssolkrem er fortsatt nødvendig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta